Poiotita Zois 2023

25ης Μαρτίου 19, Νέα Σμύρνη 171 21

poiotitazois2019@yahoo.com

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με καταγωγή και από τους δύο γονείς από τη Σμύρνη. Απόφοιτη του 1ου Δημοτικού Νέας Σμύρνης. Αριστούχος Απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού. Απόφοιτη Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Μεταπτυχιακές σπουδές Δημοσίου-Δημοσιονομικού Δικαίου. Διετής άσκηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε θέματα Συνταγματικού - Διοικητικού & Δημόσιου Δικαίου με εξειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ιστοριογράφος στη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού. Συγγραφέας της επίτομης Ιστορίας των Βαλκανικών Πολέμων, για το έργο της αυτό τιμήθηκε από τον Α/ΓΕΘΑ. Πρωτοδίκης Νομών Χανίων – Ρεθύμνου. Πρόεδρος Πρωτοδικών – Προϊσταμένη Περιφέρειας Ηπείρου. Εφέτης Αθηνών. Εισηγήτρια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε θέματα Λειτουργίας της Δικαιοσύνης Ιαν.2019. Δημοτική Σύμβουλος από το 2019 . Μέλος ΔΣ Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης , Αναπληρωματικό Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής». Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης. Μέλος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης. Μέλος της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου. Έγγαμη και μητέρα μιας κόρης Αρχιτέκτονα του Ε.Μ.Π.

ΑΔΑΠΑ ΘΑΛΕΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και αποφοίτησε από το 6ταξιο Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής (1972). Στη συνέχεια φοίτησε στο St. George Commercial College, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Γραμματέων Διεύθυνσης. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στη Νέα Σμύρνη. Η οικογένειά μου ήταν από τις πρώτες που έφτασαν από τη Σμύρνη. Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης
Σπούδασε Ψυχολογία σε Σκωτία (Αμπερντήν) και Αγγλία (Λονδίνο) Στο ενδιάμεσο έκανε την πρακτική του στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βύρωνα-Καισαριανής Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται σε εταιρεία ανάπτυξης Λογισμικού της πόλης μας . Το 2011 ολοκλήρωσε προγράμματα σπουδών πάνω στη δικτυακή υποδομή και αρχιτεκτονική δικτύων. Το 2012 συνίδρυσε εταιρεία που εξειδικεύεται στις διαδικτυακές πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης. Το 2015 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών της Microsoft πάνω στη διαχείριση δικτυακών πόρων. Την περίοδο 2015-2017 διετέλεσε πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του συλλόγου Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής» Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «Ποιότητα Ζωής» του Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ Είναι εκλεγμένο τακτικό μέλος της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Από παππούδες ποντιακής καταγωγής και γονείς Νεοσμυρνιώτες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Σμύρνη.

Αποφοίτησε διαδοχικά από το 2ο Δημοτικό, το 5ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο και είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλαβάνης, είμαι φοιτητής επί πτυχίω του Παντείου Πανεπιστημίου και Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ποιότητα Ζωής» από τον Νοέμβριο του 2022.

Γεννήθηκα στις 22/4/2000, αποφοίτησα το 2018 από την Λεόντειο Σχολή Ν. Σμύρνης. Με προσφυγική καταγωγή και από τους δύο μου γονείς έμαθα και αγάπησα την ιστορία της Ν. Σμύρνης από τον παππού και τις γιαγιάδες μου

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις. Έχει εισαγωγική εταιρεία ήχου και ενέργειας επί 30 χρόνια. Διετέλεσε Διευθυντής Παραγωγής στους περισσότερους Ιδιωτικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Παραγωγός εκπομπών λόγου-μουσικής. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, οργανώνοντας συναυλίες με τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες. Μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας Ελληνικού Τραγουδιού. Έχει λάβει διεθνή βραβεία ήχου και εικόνας. Συμμετέχει σαν ερμηνευτής σε πλήθος συναυλιών και εκδηλώσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Έχει συμβάλει στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Αλσους Νέας Σμύρνης του Συλλόγου «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩ ΗΣ» Πατέρας μιας κόρης απόφοιτης του Πάντειου Πανεπιστήμιου..

ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Γεννημένος το 1977. Ζει στη Νέα Σμύρνη από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και πτυχιούχος της Scuola Del Giornalismo (σχολή δημοσιογραφίας) στην Περούτζια της Ιταλίας. Ασκεί από την αρχή της καριέρας του την δικηγορία, έχει εργαστεί στο Νομικό Τμήμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας καθώς και της HSBC Bank. Εχει συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο τραπεζικό δίκαιο και στην εγκληματολογία του δικαίου, και στους δύο τομείς κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στο ΕΚΠΑ. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά κατέχοντας τα ανώτατα διπλώματά τους. Από το 2015 η έδρα του είναι στην πόλη της Νέας Σμύρνης. Ασχολείται με τα κοινά από το 2014 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και με το φιλανθρωπικό σωματείο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ» , από το 2015 ως αντιπρόεδρος του ΔΣ και από το 2018 ως μέλος του ΔΣ του εξωραϊστικού συλλόγου «Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ».

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΡΑ

Φιλόλογος με μεταπτυχιακό στην Ιστορία και τη Φιλοσοφία των Επιστημών της Τεχνολογίας.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος 5 θητείες (2002-2023).
Αντιδήμαρχος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος.
Ενεργή συμμετοχή σε Φεστιβάλ Ποίησης-ΚΕΔΕ-ΠΕΣΥΔΑΠ-Πράσινες ΠολιτικέςΠροστασία Αστικού Περιβάλλοντος

ΓΙΑΠΑΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Είναι ο νεώτερος υποψήφιος του Συνδυασμού.
Γεννήθηκε στη Ν.Σμύρνη το 2005. Τέλειωσε το Δημοτικό στη Σχολή «Ξενόπουλου». Αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Ν.Σμύρνης με άριστα. Μέλος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και της ομάδας Μπάσκετ του Σχολείου του. Αθλητής Μπάσκετ του Πανιωνίου και του Ίκαρου Καλλιθέας μέχρι τα 16 χρόνια του. Φέτος εισήλθε στη Σχολή Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ).

ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ & Οικονομικών Σπουδών ΤΕΙ ΑθΗΝΩΝ

Μικρασιατικής καταγωγής κατοικεί στη Νέα Σμύρνη 55 χρόνια και φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή. Στη Νέα Σμύρνη εκλέγεται συνεχώς από το 2002 και έχει διατελέσει:
- Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης...

ΓΚΑΝΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Εργάζεται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους - Δ/νση Οικονομικών Υποθέσεων.

Διετέλεσε Σύμβουλος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Διδακτορικό στην Οικονομική Επιστήμη.
Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Οικονομική.

ΓΚΑΤΙΝΗΣ ΦΩΤΗΣ

Γεννήθηκα στην Νέα Σμύρνη και είμαι πτυχιούχος προγραμματιστής αναλυτής.

Είμαι κάτοχος πιστοποίησης από την Επιτροπή κεφαλαιαγοράς για την απόκτηση της οποίας έδωσα εξετάσεις με ύλη ανάλογη οικονομικής σχολής. Έχω οργανώσει και δημιουργήσει πολλές κοινωνικές δράσεις όπως συλλογή και προσφορά ρουχισμού και τροφίμων στο ΠΙΚΠΑ , το Χαμόγελου του παιδιού , το Γεροκομείο Αθηνών και σε πολλά άλλα ιδρύματα συμπεριλαμβανομένου και του Αγ. Πολυκάρπου στην Νέα Σμύρνη.

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΙΩΤΗ ΒΑΝΕΣΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από τα Βουρλά της Μ.Ασίας. Μεγάλωσε στην Άνω Νέα Σμύρνη από το 1986,όπου συνεχίζει και ζεί μέχρι και σήμερα. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι Πειραιά της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται στην ιδιωτική ασφάλιση τα τελευταία 17 χρόνια. Είναι μητέρα ενός εφήβου που φοιτά σε δημόσιο Σχολείο της Νέας Σμύρνης. Ενεργό μέλος του Συλλόγου Ν.Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής».

ΓΚΙΟΥΡΟΥΝΛΙΑΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚ (ΒΙΟΛΕΤΑ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ήρθε στη Νέα Σμύρνη το 1986.
Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο των υγρών καυσίμων. Μέλος του Γ’ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης (Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής) από την έναρξη της λειτουργίας του . Εκπρόσωπος των μελών του Γ΄ΚΑΠΗ εκλεγόμενη από την αρχή μέχρι πρόσφατα. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου των ΚΑΠΗ και των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ Νέας Σμύρνης.

ΓΚΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Μεγάλωσε και ζεί στην Νέα Σμύρνη με καταγωγή από τα Ιωάννινα της Ηπείρου. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ στην ομάδα του ΊΚΑΡΟΥ Νέας Σμύρνης. Είναι επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς.

ΓΟΥΡΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κατάγεται από τη Σούρπη Μαγνησίας. Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη από το 1993. Δημοτικός Σύμβουλος από το 2021. Παντρεμένος με τη Νηπιαγωγό Ασημούλα Καραμπίνη και πατέρας ενός παιδιού, της Κατερίνας, καθηγήτριας Αγγλικής Γλώσσας, κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ειδική Αγωγή. Εκπαιδευτικός/ τ. Διευθυντής 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης (2007-2021). Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών/ Master Education. Κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών/ PhD, στην Εκπαιδευτική Διοίκηση. Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων. Διδάσκων στη Μετεκπαίδευση των Δασκάλων (ΜΔΔΕ), σε Περιφερειακά Εκπαιδευτικά Κέντρα (ΠΕΚ), σε σεμινάρια εκπαιδευτικής διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ), στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτών του Πανεπιστημίου της Πάτρας, σε εκπαιδευτικούς ΟΑΕΔ κ.λπ.. Εισηγητής σε σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες εκπαιδευτικών. Μέλος Οργανωτικών και Επιστημονικών Επιτροπών εκπαιδευτικών συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων. Συγγραφέας άρθρων σε εκπαιδευτικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Επιμέλεια συλλογικών τόμων, εκπαιδευτικών άρθρων και πρακτικών συνεδρίων. Μέλος Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΣΕΠΕ) δήμου Νέας Σμύρνης (2011-2013) και (2022-σήμερα). Μέλος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Νέας Σμύρνης (ΔΕΠ) 2016-2021.

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Φωτογράφος-φωτοειδησεογράφος (πιστοποιημένη από Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Σπούδασε φωτογραφία, διεύθυνση φωτογραφίας, σκηνοθεσία, στην Σχολή Σταυράκου. Το 1997 συμμετείχε στο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας με το ντοκιμαντέρ «Γιώργος Σαββάκης». Το 2012 βραβεύτηκε από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος για την προσφορά της στο Πολιτιστικό Ρεπορτάζ. Έχει καλύψει τα μεγάλα πολιτιστικά και πολιτικά γεγονότα του τόπου , Φεστιβάλ Αθηνών, Επιδαύρου, Rock-wave, κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις. Ταξιδεύει για μεγάλα χρονικά διαστήματα και έχει καλύψει τις μεγάλες κινητοποιήσεις του κινήματος ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση. Περιπλανιέται «στους δρόμους του κόσμου» φωτογραφίζοντας την εξόντωση, την εξαθλίωση, την οργή αλλά και την ομορφιά. Έχει φωτογραφίσει σε χώρες όπως Μεξικό, Ινδία, Κασμίρ, Λαντάκ, Αίγυπτος, Λιβύη, Αλγερία, Τουρκία, Συρία, Ισλανδία, Γροιλανδία, Νεπάλ. Θιβέτ, Μπουτάν, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Κίνα, Ουζμπεκιστάν, Ιορδανία, Συρία, Ιράκ. Συνεργασίες: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία, Φεστιβάλ Άργους, Κέντρο Αρχαίου Δράματος Δεσμοί, Θεατρικό Μουσείο, Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πήγασος Εκδοτική. Δημοσιεύσεις: Ελευθεροτυπία, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Εποχή, Αυγή, περιοδικά ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ, ΕΨΙΛΟΝ, ΣΙΝΕΜΑ, ΔΙΦΩΝΟ, ΗΧΟΣ, Notia.gr. Εκδόσεις Έργων: • Εκδόσεις: Δημιουργικό Εργαστήρι, Λιμάνι της αγωνίας,«Πειραιάς. Η πόλη μας» 2002, «Πειραιάς -Μικρό οδοιπορικό στην πόλη μας» 2004, «Βιομηχανικός Πειραιάς - H πόλη μας» 2005. • Εκδόσεις: Αρχείο κοινωνικών αγώνων. «Οι πολέμιοι της παγκοσμιοποίησης». 2003 Από το Άμστερνταμ και το Σιάτλ μέχρι την Γένοβα και την Κοπεγχάγη. • Εκδόσεις: Νεφέλη. 2006. «Στάσιμα» - Φωτογραφικό λεύκωμα, φωτογραφίες χορού, από παραστάσεις Αρχαίου Δράματος. Το λεύκωμα συνοδευόταν από έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: «Ο Χορός στο Αρχαίο Δράμα» η οποία παρουσιάστηκε στην Στοά του Βιβλίου από 06-11 / 11/ 2006. Το φωτογραφικό υλικό έχει παραχωρηθεί έκτοτε στο Θεατρικό Μουσείο. • Εκδόσεις: Μίλητος 2001. «Επίδαυρος, Το Αρχαίο Θέατρο, οι Παραστάσεις του» του Κώστα Γεωργουσόπουλου • Έκδοση του Ελληνικού Φεστιβάλ 2005. «Φεστιβάλ Αθηνών. 50 χρόνια 1955-2005» • Ανωση ΑΕ. 2006. «ΡΟΔΟΝ - Live 1987-2005» • Έκδοση Υπουργείου Πολιτισμού 2007. «Γιάννης Μετζικώφ, costume designe» Από τον Ιανουάριο του 2021 έως 01/2023 εργάστηκε ως φωτορεπόρτερ (με σύμβαση μέσω ΟΑΕΔ) στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας από το Δήμο Νέας Σμύρνης με τίτλο Νέα Σμύρνη: ματιές στην πόλη (13/12/22- 10/01/23)

ΓΡΥΠΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Οικονομολόγος -Λογιστής Φοροτεχνικός Α τάξεως-Μέλος ΟΕΕ Πτυχιούχος Πανεπιστημίου-Οργάνωση και Διοίκηση Τέως Διευθυντικό Στέλεχος Εσωτερικού Ελέγχου και Κανονιστικής Συμμόρφωσης, σε Πολυεθνική Εταιρεία του Χρηματοπιστωτικού Τομέα, με 38 έτη εμπειρία στον Ιδιωτικό Τομέα. Συνεργάτης-εκπαιδευτής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου Ν.Σμύρνης. Νεοσμυρνιός με καταγωγή από Σμύρνη, έγγαμος πατέρας τριών παιδιών

ΔΕΚΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον Ιωάννη Αλεξόπουλο γέννημα-θρέμμα της Νέας Σμύρνης .

Πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος και απόφοιτη ΙΕΚ με ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Ιδιοκτήτρια κέντρου μελέτης και πρώην στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας.

ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Φοίτησε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή και στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Αποφοίτησε από την Ευαγγελική Σχολή Ν.Σμύρνης. Είναι ιδιοκτήτης και καθηγητής Κέντρου Ξένων Γλωσσών από το 1991 και ενεργός Συνδικαλιστής από το 2005. Είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών – Europalso από το 2014. Μέλος Διοικητικής Επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α) και υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας ΟΕΒΕΑ και Αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ.

ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας με βαθμό πτυχίου άριστα. Απόκτηση του τίτλου ειδικότητας Παθολογίας, μετά από πενταετή εκπαίδευση στην Εσωτερική Παθολογία στα Νοσοκομεία ΓΝΑ «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών» & ΠΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και επιτυχή ολοκλήρωση εξετάσεων. Μετεκπαίδευση στη Διαβητολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική και στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Nοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» Απόκτηση του τίτλου της εξειδίκευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη από το ΚΕΣΥ ( Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας ) του Υπουργείου Υγείας. Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών με τίτλο Practitioner skills for Eating Disorders and Obesity , που διεξήχθη υπό την αιγίδα του National Centre For Eating Disordes της Αγγλίας. Διετής φοίτηση του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στην «Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική» των Πανεπιστημίων Camerino και Torino της Ιταλίας. Απόκτηση του Διπλώματος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική ( Master of Science in Aesthetic Medicine and Therapeutics ) μετά από επιτυχείς εξετάσεις στη Ρώμη. Πιστοποίηση επιμόρφωσης στο « Health Coaching » από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ( Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ ) του ΕΚΠΑ μετά από εκπαίδευση με τίτλο : « Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας» Επιμελήτρια Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ( 2010-2014 ) Επιστημονική υπεύθυνη του Τμήματος Διαβήτη-Μεταβολισμού-Παχυσαρκίας της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών ( 2013-2017 ). Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ν. Σμύρνη από το 2006.ψΙατρείο Προληπτικής Ιατρικής, Διαβήτη-Παχυσαρκίας, Αισθητική-Αναγεννητική Ιατρική, Συμβουλευτική Υγείας ( Health Coaching ) Μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών ( ΕΔΕ, ΕΙΕΠ, Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, SAMNAS κ.α. ) Συνδικαλιστική δραστηριότητα : μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαφήμισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( ΙΣΑ ) και εκλέκτορας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ( ΠΙΣ ) Εθελόντρια γιατρός στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Ν. Σμύρνης. Συμμετείχε σε διαλέξεις ενημέρωσης των μελών των 5 ΚΑΠΗ του Δήμου μας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τις επιπτώσεις στην υγεία μας. Είναι μητέρα 2 κοριτσιών, η μεγαλύτερη πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Υγείας και νυν φοιτήτρια στην Εργοθεραπεία, η μικρότερη, φοιτήτρια στη Σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ ( Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής )

ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, οι ρίζες των γονέων της και του συζύγου της από την Κωνσταντινούπολη. Μητέρα 2 παιδιών και Γιαγιά 6 εγγονών. Εργάσθηκε επί 26 έτη σε μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρία ως υπεύθυνη τμήματος Προμηθειών πλοίων. Επίσης 6 έτη σε μεγάλο Πρακτορείο Διανομής Τύπου ως υπεύθυνη τμήματος Επιμελητείας. * Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Ν.Σμύρνης " Ποιότητα Ζωής". * Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης. * Ερασιτέχνης ηθοποιός & μέλος της θεατρικής ομάδας " ΤσιπουρART " .

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής και Βρεφονηπιοκομίας. Έχει εργαστεί σε κλινικές, σε κατασκηνώσεις, στα δημοτικά Ιατρεία, στα ΚΑΠΗ και στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ν.Σμύρνης. Τώρα εργάζεται στο «Καλό Σαμαρείτη» με ΑΜΕΑ. Έχει κάνει σεμινάριο στη Ψυχική υγεία. Είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών.

ΚΑΜΑΡΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Αναστασία Καμαράδου, το γένος Δημητριάδη γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη.

Η Αναστασία Καμαράδου, το γένος Δημητριάδη, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτη του 5ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης. Σπούδασε Ακτινολόγος Ραδιολόγος σε ιδιωτικό κολλέγιο της Αθήνας. Έκανε την πρακτική της στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Άγιος Σάββας. Πρόσφερε εθελοντική εργασία στη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & A. Κυριακού», το Δημοτικό Φαρμακείο και τα Δημοτικά Ιατρεία Νέας Σμύρνης. Εργάζεται σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Μιλάει αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής.

ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Καρούμπας γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρρένων Ν. Σμύρνης. (ΛΑΝΣ) Σπούδασε δημοσιογραφία, επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις, στο κέντρο σπουδών “ΟΜΗΡΟΣ”. Επίσης σπούδασε Ελληνικό Πολιτισμό και Ευρωπαϊκή Τέχνη στο ΕΑΠ. Εργάστηκε στην ΕΥΔΑΠ. και για αρκετά χρόνια υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, καθώς και αναπληρωτής Γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΥΔΑΠ. ·Πρωτοεκλέχτηκε Δημοτικός Συμβουλος το 1986 με τον συνδυασμό του ιστορικού Δημάρχου Ν. Σμύρνης Μπ. Μπεχλιβανίδη. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουυλίου τη διετία 1987-1988. Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Νεολαίας και Άθλησης το 1994.Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης 2011-2013. Αντιπρόεδρος της Φιλαρμονικής Ν. Σμύρνης. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου Ν.Σμύρνης, Αναπληρωτής Πρόεδρος 2ου Παιδικού Κρατικού Σταθμού το 1992-1994. Πρόεδρος 11ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής. ·Μέλος της συντακτικής επιτροπής της τοπικής εφημαρίδας “ΔΗΜΟΤΗΣ”. ·Υποψήφιος Δήμαρχος το 1998, 2002,2006, συγκροτώντας συνδυασμούς με κινηματικά-αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, στους οποίους εντάχθηκαν πολίτες της Ν. Σμύρνης από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Συμπαράταξης η οποία στηρίζει και συμμετέχει στο συνδυασμό του Γιώργου Κουτελάκη.

ΚΑΣΙΜΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά.Είναι απόφοιτος της Μέσης Εμπορικής Σχολής. Ήταν ιδιοκτήτρια, για 40 χρόνια, της επιχείρησης DICAS στη Νέα Σμύρνη. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτριο Κασίμη, έχουν μία κόρη και δύο εγγόνια. Το 1986 εξελέγη, για πρώτη φορά, Δημοτική Σύμβουλος και από τότε, εκλέγεται διαρκώς μέχρι σήμερα. Το 1993-1994 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών, Παιδείας καιΑθλητισμού. Το 1997 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Βιοτεχνών Επαγγελματιών Νέας Σμύρνης (ΕΒΕΝΣ). Εκπρόσωπος της ΕΒΕΝΣ στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος (ΟΕΒΑ). Μέλος του Δ.Σ. Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου μας. Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε Πρόεδρος της 9ης Σχολικής Επιτροπής Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε Πρόεδρος του 1ου Παιδικού Σταθμού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 5ου Λυκείου Ν. Σμύρνης. Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ (για 2,5 χρόνια).Το 2007 και 2012 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Ιδρυτικό μέλος της ΔΑΚ.ΜΜΕ Ν. Σμύρνης. Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΝΕΤΑ) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αντιπρόεδρος της Τ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. Σμύρνης και Υπεύθυνη Γυναικών. Εκλεγμένο μέλος της Οικονομικής (Δημαρχιακής) Επιτροπής. Σήμερα είναι Μέλος του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ Ν.Σμύρνης». Εκπρόσωπος του Δήμου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης (Κοραή). Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην τρέχουσα θητεία του. Εθελόντρια στην Οικογενειακή Μονάδα απόρων παιδιών «Άγιος Πολύκαρπος».

ΚΑΣΣΩΜΕΝΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Ν. Σμύρνη με ρίζες από τη Μικρά Ασία. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης το 1987 και σπούδασε πληροφορική και λογιστικά. Είναι μητέρα του Γιάννη 23 ετών και της Σοφίας 19 ετών, ως μονογονέας. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο του συγκροτήματος Νικομηδείας. Από το 2009 έως και το 2017 ασχολήθηκε ενεργά με το Handball του Πανιωνίου και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το άθλημα στη Ν. Σμύρνη. Εργάστηκε για 21 έτη στον ιδιωτικό τομέα και υπηρέτησε για 10 έτη ως οικονομικό στέλεχος σε μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων. Το 2011 στρέφεται στις φυσικές θεραπείες και ξεκινάει μία πορεία εκπαίδευσης, σεμιναρίων και συμμετοχών. Ενδεικτικά έχει συμμετάσχει σε Βιωματικό σεμινάριο Ψυχοδράματος στην Ε.Ε.Ο.Α.Ψ. , Βιωματική ομάδα γονέων στο κέντρο πρόληψης “Ήλιος” με την υποστήριξη του ΟΚΑΝΑ , Εκπαίδευση Συνθετικής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, 5ετή παρακολούθηση μονοήμερων μηνιαίων σεμιναρίων και διήμερων συνεδρίων επιχειρηματικότητας – αυτοβελτίωσης. Συμμετοχή και παρακολούθηση στο Διεθνές Συνέδριο "Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών" του Χαμόγελου του Παιδιού υπό την Αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα έχει μία πολύ καλή εμπειρία και εκπαίδευση σε θέματα συμβουλευτικής, προσωπικής ανάπτυξης και εναλλακτικών θεραπειών. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια ThetaHealing, Integrarion Technique & Reiki Master και εργάζεται με ενήλικες και παιδιά, κυρίως εφήβους.

ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με καταγωγή από τη Σμύρνη. Απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής, Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια Τοπικής Ανάπτυξης στην ΕΕΤΑΑ και συμμετείχε στην εκπόνηση του Τοπικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Νέας Σμύρνης. Έχει ενεργή συμμετοχή από το 1985 σε Δημοτικές Κινήσεις και Συλλόγους της πόλης μας. Καθηγητής στην ιδιωτική φροντιστηριακή εκπαίδευση-Οικονομολόγος. Εκδότης των τοπικών εφημερίδων ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (1990-1998) και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (2014). Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 .Μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Γυμναστηρίου (2004-2006), Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος (2007-2014) του του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του Δήμου Ν.Σμύρνης. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (2010) .

ΚΑΥΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Καυκής Ανδρέας είναι γέννημα θρέμμα Νέας Σμύρνης και πρώην αθλητής καλαθοσφαίρισης του Πανιωνίου μας και στις ομάδες: ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΆΛΙΜΟ.

Κατάγεται από την οικογένεια Καπώνη που όλα τα χρόνια στήριζε και στηρίζει την ιστορίκη μας ομάδα.

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκα το 1968 στη Γερμανία με καταγωγή από τα Βουρλά της Σμύρνης. Οραμα μου η SMART CITY Nea Smyrni.

Είμαι Ηλεκτρονικός Μηχανικός με πιστοποιήσεις CISCO,MICROSOFT κ.α.

ΚΙΚΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Άνω Νέα Σμύρνη την οποία άφησα μόνο για μεταπτυχιακές σπουδές και εργασία στο εξωτερικό για 2 χρόνια.

Απόφοιτος με Αριστείο πέρασα στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και έκτοτε παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων,επιμορφώσεων και επιστημονικών συνεδρίων ώσπου να προχωρήσω και εγώ σε εισηγήσεις και δημοσιεύσεις.

ΚΟΤΣΑΥΤΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα στους Αγ. Αναργύρους και ζει μόνιμα στη Νέα Σμύρνη, πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με διατμηματικές σπουδές στην Ψυχολογία, στην Πολιτιστική διαχείριση και το Μάρκετινγκ.

ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

Ο Αναστάσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Κατά την παιδική και εφηβική ηλικία υπήρξε αθλητής του Μυλωνά αγωνιζόμενος πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του βόλεϊ. Το 1999 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και είναι ένθερμος οπαδός του Πανιώνιου. Με σεβασμό στα ιδανικά της πατρίδας μας υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο.

ΚΟΥΜΠΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Γεννήθηκε μεγάλωσε και ζει στη Νέα Σμύρνη

Κατάγεται από οικογένεια Μικρασιατών που εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1922. Τελείωσε το 7ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης και αποφοίτησε απο το 3ο Λύκαιο Νέας Σμύρνης

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΦΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1963 στην Κωνσταντινούπολη και από το 1977 και ύστερα, με τον ερχομό του στην Ελλάδα, είναι κάτοικος και δημότης της Νέας Σμύρνης . Έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται στην Πλατεία Σκατζουράκη σε πρατήριο υγρών καυσίμων . Μέλος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

ΚΟΥΤΕΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκε στο Φιλότι της Νάξου και από το 1973 ζεί στη Νέα Σμύρνη. Μητέρα 4 παιδιών. Απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών-Χημικών ΣΕΛΕΤΕ (1977). Δημοτική Σύμβουλος από το 1998 συνεχώς μέχρι σήμερα. Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 7ου Γυμνασίου. Αντιδήμαρχος Ν.Σμύρνης(2009). Αντιπρόεδρος (2011-12) και Πρόεδρος (2013-2014) του ΔΣ των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ.

ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα. Εργάστηκε επί 26 χρόνια (1992-2018) στην εφημερίδα Η ΑΥΓΗ, καλύπτοντας το δικαστικό ρεπορτάζ, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με τα έντυπα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΜΕΤΡΟ (περιοδικό), τον Ρ/Σ Στο Κόκκινο 105,5 κ.α. Συνεργάστηκε επί δέκα χρόνια (1992-2002) με μεγάλη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων ως Media Relations Manager. Συμμετείχε σε συλλογικότητες και κινήματα για την αντιμετώπιση του ρατσισμού, της φασιστικής απειλής, της γυναικείας χειραφέτησης και της οικολογίας.

ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ ΖΩΗ

Τέως διευθύντρια Υπουργείου Οικονομικών. Απόφοιτος Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΛΙΜΑ ΛΕΟΝΙΛΝΤΟ-ΝΤΟΥΑΡΤΕ (ΝΟΝΙ)

Γεννήθηκε το 1956 στο Κάμπο Βέρδε .
Ήρθε το 1976 στην Ελλάδα. Ήταν παίκτης του Πανιωνίου με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος (1979). Διατέλεσε βοηθός Προπονητής στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και διαφόρων ομάδων Β΄και Γ’ Εθνικής και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου.

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννημένος το 1958 στην Βύρωνα Αττικής, από το 1965 είναι μόνιμος κάτοικος Ν.Σμύρνης . Διατηρεί και μένει στο πατρικό του σπίτι στην οδό Βάρνης 13 .Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Ν.Σμύρνης και είναι γνώστης της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσης. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕΙ και παράλληλα είναι προπονητής αντισφαίρισης ΓΓΑ(GREECE) και πτυχιούχος LTA( ENGLAND ) , καθώς και διατηρεί επιχείρηση Αθλητικών ειδών. Εργάζεται στον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 36 συνεχή χρόνια και υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη , διάδοση του ομαδικού αθλήματος τένις στην περιοχή της Ν.Σμύρνης. Εχει αναδείξει αρκετούς ταλαντούχους παίκτες σε ότι αφορά το αγωνιστικό τένις . Είναι παντρεμένος και έχει ένα υιό που σπουδάζει τώρα φυσιοθεραπευτής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής .

ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ)

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη όπου και διαμένει έως σήμερα Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και πρόσφατα εκλεγμένος ως τακτικό μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του ΠΓΣΣ. Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Logistics στη σε μεγάλη εταιρεία τρομίφων από τον Απρίλιο του 2019. Επίσης, έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής σε εταιρία παροχής υπηρεσιών Logistics (3PL) καθώς και Διευθυντής Logistics σε εμπορικές εταιρίες. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα (project) όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ως Διευθυντής Logistics του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών (ΟΑΚΑ), τη δημιουργία του νέου Logistics Center του ΟΤΕ ως σύμβουλος Logistics στην OTEplus αλλά και την ανάπτυξη των VLTs για λογαριασμό της ΟΠΑΠ Α.Ε. όπου βραβεύτηκε το 2018 με το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος” Project of the Year 2018. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Logistics του Πανεπιστημίου Πειραιώς, προπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Aberystwyth, Higher National Diploma στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά από το Ελληνοβρετανικό Κολέγιο και μιλάει Αγγλικά. Επίσης, είναι πιστοποιημένος Logistician σε στρατηγικό επίπεδο από το European Logistics Association (ELA). Είναι αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ΙΛΜΕ) και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Logistics.

ΜΑΝΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη στις 16/8/1998.

Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Ν.Σμύρνης (Ομήρειο) στο οποίο, μάλιστα, όντας μαθητής της Γ΄ τάξης διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Κατάγεται από τα Γιάννενα και σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη. Υπεύθυνος Καθαριότητας στο Δήμο Νέας Σμύρνης (1998-2016). Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Σμύρνη και για πολλά χρόνια εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες και δύο εγγονές.

ΜΑΡΑΜΠΟΤΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΝΟΥΛΑ)

Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη από το 1976. Έχει ποντιακή καταγωγή. Επαγγελματίας στο χώρο της κομμωτικής, διατηρεί κομμωτήριο στην Άνω Νέα Σμύρνη, στην οδό Αρτάκης. Δίδαξε Κομμωτικής στον ΟΑΕΔ. Διετέλεσε ενεργό μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ανοιχτής Θαλάσσης , του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννηση Διψέλιζας και υπήρξε εθελόντρια Ναυαγοσώστρια σε παιδιά ΑμΕΑ. Προσέφερε εθελοντικές υπηρεσίες στο Κρατικό Γηροκομείο Πεντέλης και Βριλησσίων. Μητέρα τριών παιδιών.

ΜΑΡΚΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

-Δημότης και κάτοικος της πόλης μας από το 2008.Με καταγωγή από την Ήπειρο και συγκεκριμένα από την περιοχή Πωγωνίου. Μεγάλωσε στην γειτονική περιοχή του Αγ.Σώστη, -Παντρεμένος από το 2009 με την Έλενα Τζόβολου έχουν αποκτήσει και μεγαλώνουν τρία αγόρια, τα οποία είναι μαθητές του 8ου Γυμνασίου (Εστία) και αθλητές του Πανιωνίου και του Μίλωνα. -Ηθοποιός. Εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής - Επαγγελματίας ηθοποιός, αριστούχος της Δραματικής σχολής Αθηνών «Γ.Θεοδοσιάδης» το 1998. Από τότε, παίζει συνεχώς στο θέατρο και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες-ηθοποιούς-παραγωγούς-συγγραφείς-εικαστικούς-χορογράφους-μουσικούς. Έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις στην Επίδαυρο , σε διάφορα κεντρικά και μη Αθηναϊκά θέατρα όπως επίσης και σε κάποια ΔηΠεΘε, με έργα μεγάλων συγγραφέων. Τον χειμώνα 2023-24 θα παίζει τον «Επιθεωρητή Ιαβέρη» στους «ΑΘΛΙΟΥΣ» του Β.Ουγκό στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος». Έχει παίξει σε αρκετά σήριαλ όπως στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μαν.Μανουσάκη και στο «Κλεμμένα όνειρα» του Δημ.Αρβανίτη . Αφηγήσεις, ταινίες, διαφημίσεις, μεταγλωττίσεις συμπληρώνουν το παζλ της καριέρας του στην υποκριτική τέχνη. Έχει βρεθεί αρκετές φορές και στην σκηνή του Άλσους Ν.Σμύρνης σε καλοκαιρινές περιοδείες. -Αναπληρωτής δάσκαλος Θεατρικής Αγωγής στην α΄βάθμια και β΄βάθμια εκπαίδευση. -Διατηρεί κατάστημα εστίασης κοντά στην κεντρική πλατεία, σε συνεργασία με τον αδελφό του, Φώτη. Το 2010,οι δύο τους ανέλαβαν το Κυλικείο του Άλσους. Διατήρησαν την επιχείρηση για 7 χρόνια (μέχρι το 2017)

ΜΑΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Μητέρα 4 παιδιών

Απόφοιτος σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης. Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

ΜΑΣΤΡΟΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη στη περιοχή του Φάρου. Έγγαμος με την Μαρία Μυλωνά, πατέρας τριών παιδιών, του Βασίλη, της Σαβίνας και της Βαλέριας. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδος και εργάστηκε ως Μηχανικός Παραγωγής σε διάφορα εργοστάσια. Υπηρέτησε ως Δημοτικός Αστυνομικός στο Δήμο Νέας Σμύρνης από το 2004 έως 2012. Σήμερα εργάζεται ως Προϊστάμενος του Τμήματος Διυπηρεσιακής Δράσης της ΔΙ.Μ.Ε.Α. του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από το 2018 διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας με την ιδιότητα του Γεν. Γραμματέα και του Αντιπροέδρου καθώς και μέλος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Σμύρνης Παράλληλα, είναι έφορος του Πανιωνίου του Τμήματος Βόλεί Κοριτσιών. Είναι Γεν. Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Νέας Σμύρνης και Ταμίας της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Σμύρνης.

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν.Αφρικής και μεγάλωσα στη Λευκάδα όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Τα τελευταία 15 χρόνια ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο Πτυχιούχο Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. Σπούδασε Παιδαγωγικά στη Ράλλειο ΠαιδαγωγικήΑκαδημία Πειραιά. Έκανε μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Έχει Μεταπτυχιακό δΔπλωμα ειδίκευσης στη «Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Τα τελευταία 12 χρόνια υπηρέτησε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης, όπου από το 2017 - 2023 ήταν Υποδιευθυντής. Τώρα υπηρετεί ως διευθυντής στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης.

ΜΕΗ ΣΤΕΛΛΑ-ΑΝΝΑ (ΣΤΕΛΙΑΝΑ)

εννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη από το 1998 . Ολοκλήρωσε τη φοίτησή της στο 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τις πολεμικές τέχνες (tae kwon do) κατακτώντας χρυσό μετάλλιο (πρώτη Θέση) σε πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΝΩΤΑΚΗΣ

Γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη. Με καταγωγή από τα Χανιά, ο πατέρας του Νεοσμυρνιός Νικόλαος Μινωτάκης , ανιψιός του μεγάλου μας τραγωδού Αλέξη Μινωτή και της Νεοσμυρνιάς Νινέτας Δαβάκη, κόρης της επί σειρά ετών διατελέσασας Δημοτικής Συμβούλου της Ν.Σμύρνης Νιόβης Δαβάκη, συζύγου του αείμνηστου ήρωα Μανιάτη Πτεράρχου Κωνσταντίνου Δαβάκη. -Απολυτήριο Δημοτικού και Γυμνασίου (Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης). --Απολυτήριο Λυκείου (Τοσίτσειο-Αρσάκειο Σχολείο Εκάλης). - Κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής με Ειδίκευση στον Κλασσικό Αθλητισμό του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α). -Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην "Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία" της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. -Μετεκπαίδευση και Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή με ειδίκευση στα Άτομα με Προβλήματα Όρασης. -Μετεκπαίδευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. -Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σχολής Ικάρων. -Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Institution d' Etudes Francophones College (IdEF College). -Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ). -τ.Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Πρωτοπορία" του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ). -τ.Διευθυντής και Καθηγητής των Σχολών Προπονητών Γ' κατηγορίας Kick-Boxing και Wushu Kung Fu υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α). -τ.Διευθυντής μεγάλων Γυμναστηρίων

ΜΠΑΪΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μεταπτυχιακό στη διαχείριση οικοδομικών έργων. Εργάστηκε από το 2003 έως το 2010 σε δημόσια έργα, κυρίως του Νοτίου Τομέα Αθηνών και έκτοτε είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα, μελέτη, έκδοση οικοδομικών αδειών και επίβλεψη. Eίναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Έχει μία κόρη.

ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη από το 1980. Μητέρα δυο παιδιών. Απόφοιτη επαγγελματικού μακιγιάζ της Σχολής Cristi. Εργάζεται στο χώρο της τηλεόρασης και ως freelancer makeup artist τα τελευταία 26 χρόνια. Σπουδές φωνητικής (Κέντρο Φωνητικής Αγωγής Νάγια Γεωργιου, Φίλλιπος Νάκας, Εθνικό Ωδείο, ιδιαίτερα μαθήματα) και χορωδός στις "Ιωνικές Φωνές" του Δήμου Νέας Σμύρνης. Μέλος του Δ.Σ του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, με αρμοδιότητα την εφορία των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Εθελόντρια του υποστηρικτικού και κοινωνικού δικτύου Αμεα-4ΑΜΕΑ στο Πειραιά.

ΜΠΑΚΛΑΒΑΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Πήγε σχολείο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Σμύρνης. Απόφοιτος του Λυκείου Αρρένων Ν.Σμύρνης (ΛΑΝΣ) . Μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών . Από το 1996 δραστηριοποιήθηκε ως Διευθυντικό Στέλεχος επιχειρήσεων στο χώρο των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών. Στη συνέχεια ανέπτυξε δική του επιχειρηματική δραστηριότητα στον ίδιο χώρο καθώς και στο χώρο της εστίασης. Είναι η πατέρας μίας κόρης, μαθήτριας στο 4ο Δημοτικό Ν.Σμύρνης

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Γεννήθηκε στον Πειραιά αλλά από το 1987 κατοικεί στην Νέα Σμύρνη όπου και φοίτησα στο 2ο Λύκειο . Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη και είναι πατέρας μιας υπεροχής κόρης .

ΜΠΑΡΚΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Νέα Σμύρνη τα τελευταία 12 χρόνια στο Λογιστικό τομέα και συνεργάζεται με επιχειρήσεις της περιοχής. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση επαγγελματικών εκθέσεων στον κλάδο των logistics και είναι μητέρα ενός παιδιού.

ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ ΑΛΚΗΣΤΙΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

Η οικογένειά μου εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1926 και το 1964 με τους διωγμούς. Είμαι μητέρα δύο γιων, του Κωνσταντίνου και του Αλκιβιάδη Εσαλμπάλογλου. Εργάζομαι ως Διευθύντρια ερευνών στην πολυεθνική Ipsos-Opinion. Ως ανάπηρη αιμοκαθαρούμενη, συμμετέχω ενεργά σε δράσεις για την αναπηρία και τον αυτισμό (πάνω από 15 χρόνια).

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

Ονομάζομαι Νίκος Μπούρας, εργάζομαι ως Διοικητικός υπάλληλος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω στη Νέα Σμύρνη, την οποία γνώρισα και αγαπώ.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Γεννήθηκα το 1967 στην Αργυρούπολη, όπου και τελείωσα το Σχολείο.

Σπούδασα Γεωλογία και Σεισμολογία στο ΕΚΠΑ. Κατοικώ στη Νέα Σμύρνη 15 χρόνια και Επαγγελματικά ασχολούμαι με την Εστίαση, ως Μάνατζερ και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΑΝΙΑ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στη Νέα Σμύρνη, με καταγωγή από τα Ιωάννινα και την Κωνσταντινούπολη.

Είμαι πτυχιούχος Ιδιωτικής Σχολής στις Δημόσιες Σχέσεις και Marketing. Μιλώ Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΝΤΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΙΝΗ)

Γεννήθηκε στην Αυστραλία από γονείς μετανάστες. Σπούδασε νηπιαγωγός. Από το 1980 που επέστρεψε στην Ελλάδα σπούδασε και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Εκλέχτηκε στο 3ο Συνοικιακό Συμβούλιο Ν.Σμύρνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 4ου Νηπιαγωγείου, μέλος των ΔΣ των Συλλόγων του 5ου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και διετέλεσε μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣ

Γεννήθηκε και μένει στη Νέα Σμύρνη Πτυχιούχος της Σχολής δημόσιας διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Εργάστηκε 18 χρόνια στον Τουρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών., Μέλος του ερασιτέχνη Πανιωνίου Διαχειριστής της σελίδας Πανιώνιος Fans

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΑΝΑΗ

Γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη από γονείς Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Φυσικοθεραπεία . Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων Είναι αθλήτρια στίβου με την ομάδα του Πανιωνίου στους δρόμους ταχύτητας (100m). Ασχολείται ενεργά με την προστασία και την φροντίδα των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων .

ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Γεννήθηκα στα Χανιά (Κίσσαμος) όπου και έζησα τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια μου. Έκτοτε είμαι μόνιμος κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Ελεύθερος Επαγγελματίας. Δημοτικός Σύμβουλος από 2014-2019. Υπηρέτησα ως αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πολλές προτάσεις και ιδέες, και όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας στις βραβεύσεις στο Ευγενίδειο Ίδρυμα 08/04/2023: ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ κ. ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗ (Κοινωνικό Φροντιστήριο, Βραβεύσεις Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών & Εκπαιδευτικών Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Βραβεύσεις Επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση).

ΠΟΘΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μένω στην περιοχή του Πανιωνίου

Έγγαμος , πατέρας 3 παιδιών και εκλεγμένος εκπρόσωπος γονέων ΚΚΠΑ Ν. Σμύρνης το 2015. Σπούδασα Πληροφορική και λογιστικά. Εργάζομαι ως υπάλληλος Πληροφορικής σε κατασκευαστικό όμιλο .

ΠΟΛΥΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗ ΦΑΝΗ

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στη Νέα Σμύρνη το 1977. Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας Εκλέχθηκε στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ου ΓΕΛ Ν.Σμύρνης. Διετέλεσε Μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Σμύρνης. Προσέφέρε εθελοντική εργασία στο 8ο Νηπιαγωγείο , 1ο Δημοτικό –Γυμνάσιο και Λύκειο από το 2006. Εθελόντρια στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1990 ως διερμηνέας-ξεναγός. Παντρεμένη και μητέρα των δίδυμων κοριτσιών της Ζωής και της Κωνσταντίνας-Κουκουνασούλη.

ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννημένη στην Αθήνα το 1978. Κάτοικος Νέας Σμύρνης Πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Κάτοχος διπλώματος Αγγλικής και Ιταλικής Γλώσσας Υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς από το 2004 έως το 2014. Αθλήτρια πετοσφαίρισης επί μακρά σειρά ετών (ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΟΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ) Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΓΑΝΣ) « ΙΡΙΣ» στη θέση του αποβιώσαντος στελέχους του Συνδυασμού μας και τ.Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών Πρώην Γραμματέας του Δ.Σ στο Σύλλογο Γονέων του 5ου Νηπιαγωγείου (Οδ.Βελισαρίου)

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1976 στη Νέα Σμύρνη όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Τα σχολικά του χρόνια πήγε στο 4ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης όπου και διετέλεσε Πρόεδρος του 15 μέλους συμβουλίου για 2 έτη. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης και έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Όμηρος με τον τίτλο σπουδών Multimedia Designe r& quot. Έχει εργαστεί σε αρκετές επιχειρήσεις και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος σε pet shop

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γέννημα- θρέμμα Νεοσμυρνιός. Οι γονείς του κατάγονται από τη Μικρά Ασία ,είναι από τις πρώτες οικογένειες Μικρασιατών που κατοίκησαν στη πόλη μας. Απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας(Α.Β.Σ.Θ)με ειδικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Διετέλεσε Ανώτατο Στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος του Δ.Σ επι σειρά ετών του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ο.Ν.Σ «Ο ΜΙΛΩΝ» και συμμετέχων στο προεδρείο του Συλλόγου. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ). Έγγαμος με δυο παιδιά.

ΣΩΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

Κατάγεται από την Ήπειρο και έχει μεγαλώσει στη περιοχή του Φάρου στην Άνω Ν. Σμύρνη όπου συνεχίζει και ζει με την οικογένεια του. Είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια Τσάντζιου και έχουν τρία παιδιά. Πρόεδρος των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο του συγκροτήματος Νικομηδείας Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου Ν. Σμύρνης Αντιπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου "Φάρος Νέας Σμύρνης” Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου « Η ΤΙΤΑΝΗ» και ήταν αντιπρόσωπος στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδας Υπήρξε αθλητής στην ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα στα τμήματα υποδομών και παραμένει μέχρι σήμερα ενεργό μέλος του Συλλόγου Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Το 2014 και το 2019 συμμετείχε στις Περιφερειακές Εκλογές στο Νότιο Τομέα Αττικής με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού και στη συνέχεια για 2 χρόνια ήταν μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης στην Περιφέρεια Αττικής. Έχει αποκτήσει πτυχία στον Προγραμματισμό & Ανάλυση Η/Υ (Control Data Ins. Greece 1990) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΕΑΠ 2007), επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε διάφορους τομείς: Επενδυτικές Στρατηγικές σε Ομόλογα και Συνάλλαγμα, Auditing ISO 9000:2000, Leadership and Communication, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Φωτοβολταϊκά στις Στέγες κ.α Περισσότερο από 20 χρόνια εργάστηκε ως στέλεχος πωλήσεων εταιρειών Πληροφορικής και Τεχνολογίας καθώς και σε εταιρείες με Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα ως υπεύθυνος ISO. Από το 2010 είναι Επαγγελματίας Trader στις Διεθνείς αγορές σε Χρηματιστηριακούς δείκτες, Εμπορεύματα και είναι πιστοποιημένος από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την επαγγελματική επάρκεια (α2) λήψης και διαβίβασης εντολών σε παράγωγα προϊόντα.

ΤΑΛΑΜΟ ΡΟΣΣΑΝΑ

Εκπαίδευση και κατάρτιση

2023 Hellenic American Union τμήμα Αγγλικών Proficiency
2018 Απόφοιτη του Athens Synthesis Center, τμήμα Συμβουλευτικής – Ψυχολογίας.
2010 Εισαγωγή στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αγγλίας ‘The Open

ΤΖΑΝΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1965. Από την παιδική του ηλικία αγωνίστηκε στο άθλημα του μπάσκετ με την ομάδα του Μίλωνα. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης απασχόλησής του με τον αθλητισμό, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Φυσικής Αγωγής ενώ ως αθλητής έχει διακριθεί με τα χρώματα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου. Με το τέλος των σπουδών του εργάσθηκε στον Μίλωνα σαν προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ καθώς και βοηθός-γυμναστής στην ανδρική. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα επέστρεψε στον Μίλωνα, το 2013 έως και σήμερα, δημιουργώντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα Γυμναστικής στην προσχολική ηλικία, με την ονομασία «Πρόγραμμα Κινητικής Αγωγής». Τα δέκα(10) αυτά χρόνια τον εμπιστεύτηκαν τον Μίλωνα, Γονείς και επίδοξοι αθλητές, πάνω από 1.500 οικογένειες. Σαν εξέλιξη του Προγράμματος Κινητικής Αγωγής στον Μίλωνα, δημιούργησε το τμήμα «Γυμναστική για Όλους», άθλημα αναγνωρισμένο από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

ΤΡΑΧΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Γεννήθηκε το 1976 και ζει στη Ν.Σμύρνη. Ολοκλήρωσε την Δευτεροβάθμια Ε3κπαίδευση από το 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΠΑΒΛΟΦ της Αγίας Πετρούπολης . Μέλος του 1ου Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Εθελοντών Ιατρών. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΝΠ Εθνική Στέγη. Μέλος του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σμύρνης «Η Μαύρη Θάλασσα». Διατηρεί από το 2005 οδοντιατρείο στο κέντρο της πόλης. Έχει δύο γιους τον Γιώργο και τον Νίκο.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη ΛΑΝΣ το 1981 και κατόπιν από τα ΚΕΤΕ της Εστίας, τμήμα Ηλεκτρονικών, με υποτροφία. Είναι ιδιοκτήτης της αθλητικής ιστοσελίδας panionia-idea.gr που ασχολείται κατ’αποκλειστικότητα με τα θέματα του Πανιωνίου και της Πανιώνιας οικογένειας. Από μικρός ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό συμμετέχοντας σε τμήματα στίβου (800 μ και 1500 μ) με προπονητή τον Σταύρο Τζιωρτζή. Βραβεύθηκε το 1999 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο με το Μετάλλιο του Αστυνομικού Σταυρού. Εργάζεται ως τεχνικός σε τηλεοπτικό κανάλι. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη από γονείς Νεοσμυρνιώτες. Αποφοίτησα από το 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Αποφοίτησε σαν Γεωπόνος από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΚΡΗΤΗΣ. Από μικρή ηλικία μέχρι σήμερα ασχολείται με τα φυτά και εργάζεται στον τομέα της διαμόρφωσης πρασίνου και άλλων Γεωπονικών κλάδων.

ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Γεννήθηκε το 2001 και ζεί στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε στο 12ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης και στο 4ο Γυμνάσιο Λύκειο Ν.Σμύρνης. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εκπαίδευσης και συγχρόνως σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκά ζητήματα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Υπήρξε αθλητής του μπάσκετ στην ομάδα Αρμενική . Κατέκτησε τον τίτλο του Πανελληνίου πρωταθλητή στο καράτε .

ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ)

Κάτοικος Νέας Σμύρνης για περισσότερα από 56 ετη. Αποφοίτησε από το 7ο λύκειο πλατεία Νέας Σμύρνης και συνέχισε τις σπουδές της στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και έγινε διπλωματούχος οικονομικών με έπαινο. Είναι δημόσιος υπάλληλος και μέλος Ένωσης Ποντίων με καταγωγή από τον Πόντο. Παντρεμένη 25 χρόνια με τον Παναγιώτη Σταματόπουλο και είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ και τα κακοποιημένα παιδιά καθώς επίσης δραστηριοποιείται στους συλλόγους Ελπίδα και ΑΜΕΑ ΕΤΕ

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Φερεντίνος είναι Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης. Έχει πτυχία σε διάφορα επιστημονικά πεδία, όπως: •Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. •Πτυχιούχος Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας. •Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. •Πτυχιούχος Μαρασλείου Διδασκαλείου Τμήμα Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης. •Υπηρέτησε ως Διευθυντής στο 6ο και στο 12ο Δημοτικό της Νέας Σμύρνης καθώς και στο 10ο Παλαιού Φαλήρου. •Είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Ν. Σμύρνης "ο Αχελώος". •Είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ν.Σμύρνηςκαι του Σχολικού Συμβουλίου του 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης. •Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Ρουμπίνη Γιαννέα και έχουν δύο παιδιά, τη Μαρία και το Θοδωρή.

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τραπεζική υπάλληλος επι σειρά ετών. Διευθύντρια για πολλά χρόνια καταστημάτων Τραπεζών και στη Ν.Σμύρνη. Απόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Ν.Σμύρνης. Προπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Τραπεζική Επιστήμη, Ινστιτούτο Τραπεζικών Σπουδών (ΣΤΕΠ), Αθήνα Διετέλεσε Διευθύντρια Πωλήσεων σε Ιδιωτική εταιρεία εισαγωγής Η/Υ Εργάστηκε στον ΟΠΑΠ Εργάστηκε ως Καθηγήτρια μουσικής στο Ωδείο Αττικής Έχει λάβει επαγγελματικές πιστοποιήσεις, γνωρίζει αγγλικά και ασχολείται με την μουσική (ακορντεόν, αρμόνιο) και την ζωγραφική .

ΦΡΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προπονητής τζούντο στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Γ.Σ. από το 2000 έως το 2005

Προπονητής αθλοπαιδιών στους Δήμους Νέα Σμύρνης , Αθηνών, Αγίων Αναργύρων και Άγιου Δημήτριου από το 2000 έως το 2015. Γυμναστής στην ΕΡΤ μέσω Γ.Γ.Α. 2004 έως και το 2006.

ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

. Γέννημα - θρέμμα Νεοσμυρνιά με ρίζες από Κρήτη και Πόντο με σπουδές στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών στη νοσηλευτική και στην οικονομία. -Εργάζεται ως Υπάλληλος γραφείου και είναι Ραδιοφωνικός παραγωγός στο NStv με εμπειρία στην επικοινωνία -Διατελεί ενεργό μέλος της Ένωσης Κρητών Ν. Σμύρνης, του Συλλόγου Ποντίων Καλλιθέας, της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Ν. Σμύρνης και της Θεατρικής ομάδας Π. Φαλήρου -Προσφέρει εθελοντικό έργο στην ενορία των Αγίων Αναργύρων Ν.Σμύρνης και στη Ένωση Φυσικών

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Νέα Σμύρνη

Φοίτησε στο Χρυσόστομο Σμύρνης & στο Ομήρειο Γυμνάσιο-Λύκειο Ν. Σμύρνης και σπούδασε Οικονομολόγος κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στα Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΨΑΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κατοικεί στη Ν. Σμύρνη. Σπούδασε εργοδηγός-ηλεκτρολόγος-εγκαταστάτης. Εργάστηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο-Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης ως ηλεκτρολόγος-συντηρητής. Διετέλεσε συνδικαλιστής και εκ της επαγγελματικής θέσεως του είχε συνεργασία με όλους τους Αθλητικούς σΣλλόγους της Ν. Σμύρνης και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και με όλες τις Ομοσπονδίες στα πλαίσια σημαντικών ελληνικών και διεθνών διοργανώσεων.

ΛΥΜΑΡΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ - CV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με καταγωγή και από τους δύο γονείς από τη Σμύρνη. Απόφοιτη του 1ου Δημοτικού Νέας Σμύρνης. Αριστούχος Απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού. Απόφοιτη Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Μεταπτυχιακές σπουδές Δημοσίου-Δημοσιονομικού Δικαίου. Διετής άσκηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε θέματα Συνταγματικού – Διοικητικού & Δημόσιου Δικαίου με εξειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ιστοριογράφος στη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού. Συγγραφέας της επίτομης Ιστορίας των Βαλκανικών Πολέμων, για το έργο της αυτό τιμήθηκε από τον Α/ΓΕΘΑ.

Πρωτοδίκης Νομών Χανίων – Ρεθύμνου. Πρόεδρος Πρωτοδικών – Προϊσταμένη Περιφέρειας Ηπείρου.

Εφέτης Αθηνών. Εισηγήτρια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε θέματα Λειτουργίας της Δικαιοσύνης Ιαν.2019.

Δημοτική Σύμβουλος από το 2019 .

Μέλος ΔΣ Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης , Αναπληρωματικό Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής». Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης. Μέλος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης. Μέλος της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου.

Έγγαμη και μητέρα μιας κόρης Αρχιτέκτονα του Ε.Μ.Π.

ΑΔΑΠΑ ΘΑΛΕΙΑ - CV

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και αποφοίτησε από το 6ταξιο Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής (1972). Στη συνέχεια φοίτησε στο St. George Commercial College, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Γραμματέων Διεύθυνσης.  Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα μέχρι το 1981 και από το 1987 έως το 2013 ως δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης.
Είναι παντρεμένη, έχει 2 κόρες και 3 εγγόνια.

 

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣ - CV

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη.

Η οικογένειά του ήταν από τις πρώτες που έφτασαν από τη Σμύρνη.

Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης

Σπούδασε Ψυχολογία σε Σκωτία (Αμπερντήν) και Αγγλία (Λονδίνο)

Στο ενδιάμεσο έκανε την πρακτική του στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βύρωνα-Καισαριανής

Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται σε εταιρεία ανάπτυξης Λογισμικού της πόλης μας .

Το 2011 ολοκλήρωσε προγράμματα σπουδών πάνω στη δικτυακή υποδομή και αρχιτεκτονική δικτύων.

Το 2012 συνίδρυσε εταιρεία που εξειδικεύεται στις διαδικτυακές πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης.

Το 2015 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών της Microsoft πάνω στη διαχείριση δικτυακών πόρων.

Την περίοδο 2015-2017 διετέλεσε πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του συλλόγου Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής»

Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «Ποιότητα Ζωής» του Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ

Είναι εκλεγμένο τακτικό μέλος της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - CV

Από παππούδες ποντιακής καταγωγής και γονείς Νεοσμυρνιώτες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε διαδοχικά από το 2ο Δημοτικό, το 5ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο και είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση. Για πολλά χρόνια συμμετείχε στα ΔΣ Συλλόγων Γονέων της πόλης. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι εθελοντής καθηγητής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ν. Σμύρνης και δραστηριοποιείται ιδιαίτερα ως εθελοντής φιλόζωος.

Είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών, ήδη αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - CV

Γεννήθηκε το 2000 και αποφοίτησε το 2018 από την Λεόντειο Σχολή Ν. Σμύρνης. Με προσφυγική καταγωγή και από τους δύο του γονείς.

Συμμετείχε στις εκλογές του 2019 με την «Ποιότητα Ζωής». Από τον Νοέμβριο του 2022 είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας και είναι ο νεότερος αιρετός της πόλης μας.

Φοιτά στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου και ειδικεύεται σε θέματα Kοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ιστορίας και Παιδείας.

Ιδρυτικό μέλος της Εφημερίδας «Φοιτητικός Κόσμος», στην οποία και αρθρογραφεί από τον Δεκέμβριο του 2018 καλύπτοντας διάφορα ρεπορτάζ, από την Επικαιρότητα μέχρι και την Ιστορία.

Ραδιοφωνικός παραγωγός και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο «Ράδιο Πάντειον», τη Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου». Η εκπομπή του, «Τα Σημάδια του Χρόνου», είναι ιστορική και υπάρχει διαθέσιμη και στο Spotify.

Εκφωνητής αγώνων ποδοσφαίρου για τυφλά άτομα/Μέλος της «Ομάδας Ακουστικών Περιγραφών» του Ράδιο Πάντειον Sports.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - CV

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις.

Έχει εισαγωγική εταιρεία ήχου και ενέργειας επί 30 χρόνια.

Διετέλεσε Διευθυντής Παραγωγής στους περισσότερους Ιδιωτικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.

Παραγωγός εκπομπών λόγου-μουσικής.

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, οργανώνοντας συναυλίες με τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες.

Μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας Ελληνικού Τραγουδιού.

Έχει λάβει διεθνή βραβεία ήχου και εικόνας.

Συμμετέχει σαν ερμηνευτής σε πλήθος συναυλιών και εκδηλώσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Έχει συμβάλει στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Αλσους Νέας Σμύρνης του Συλλόγου «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩ ΗΣ»

Πατέρας μιας κόρης απόφοιτης του Πάντειου Πανεπιστήμιου..

 

ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - CV

Γεννημένος το 1977. Ζει στη Νέα Σμύρνη από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και πτυχιούχος της Scuola Del Giornalismo (σχολή δημοσιογραφίας) στην Περούτζια της Ιταλίας.

Ασκεί από την αρχή της καριέρας του την δικηγορία, έχει εργαστεί στο Νομικό Τμήμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας καθώς και της HSBC Bank.

Εχει συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο τραπεζικό δίκαιο και στην εγκληματολογία του δικαίου, και στους δύο τομείς κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στο ΕΚΠΑ. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά κατέχοντας τα ανώτατα διπλώματά τους. Από το 2015 η έδρα του είναι στην πόλη της Νέας Σμύρνης. Ασχολείται με τα κοινά από το 2014 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και με το φιλανθρωπικό σωματείο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ» , από το 2015 ως αντιπρόεδρος του ΔΣ και από το 2018 ως μέλος του ΔΣ του εξωραϊστικού συλλόγου «Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ».

 

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΡΑ - CV

Φιλόλογος με μεταπτυχιακό στην Ιστορία και τη Φιλοσοφία των Επιστημών της Τεχνολογίας.

Γεννήθηκε και σπούδασε στα Γιάννενα και ζει στη Ν.Σμύρνη από το 1984 που εργάστηκε ως Φιλόλογος στο 4ο Λύκειο Ν.Σμύρνης με ενεργό Συνδικαλιστική δράση.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος επί 5 θητείες (2002-2023)

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος. Προώθησε Προγράμματα Περιβαλλοντικών δράσεων, Ανακύκλωσης, Πράσινων Στεγών σε Σχολεία της Ν.Σμύρνης, τη συμμετοχή του Δήμου στο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Δημάρχων κ.ά

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν.Σμύρνης.

ΓΙΑΠΑΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ - CV

Είναι ο νεώτερος υποψήφιος του Συνδυασμού.

Γεννήθηκε στη Ν.Σμύρνη το 2005. Τέλειωσε το Δημοτικό στη Σχολή «Ξενόπουλου». Αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Ν.Σμύρνης με άριστα. Μέλος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και της ομάδας Μπάσκετ του Σχολείου του.

Αθλητής Μπάσκετ του Πανιωνίου και του Ίκαρου Καλλιθέας μέχρι τα 16 χρόνια του.

Φέτος εισήλθε στη Σχολή Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ).

 

ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ) - CV

Πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ & Οικονομικών Σπουδών ΤΕΙ ΑθΗΝΩΝ

Μικρασιατικής καταγωγής κατοικεί στη Νέα Σμύρνη 55 χρόνια και φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή

Διοικητικό Στέλεχος (Manager) ΙΓΜΕ

Παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ)

Σύμβουλος Επιτροπών Υπουργείων Προεδρίας, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Διοικητικής Μετ/θμισης & Αποκέντρωσης

Μέλος σε Συλλόγους & Ενώσεις της Ν. Σμύρνης, των Φοιτησάντων Ευαγγελικής Σχολής, των Φίλων του Φάρου, της Ένωσης Ποντίων.

Αρθρογράφος – Αναλυτής Οικονομικών, Κοινωνικών, Πολιτικών θεμάτων στον Τύπο

Στη Νέα Σμύρνη εκλέγεται συνεχώς από το 2002 και έχει διατελέσει:

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου – Κολυμβητηρίου

Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικού Κοιμητηρίου

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης

Μέλος των Επιτροπών Δημαρχιακής, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. « Εθνικής Στέγης»

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών

Εμπειρία Πολιτική – Κοινωνική Δραστηριότητα:

Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου (1996 – 2000)

Επιστημονικός Σύμβουλος Νομάρχη Αθηνών (2004- 2006)

Υποψήφιος Βουλευτής Εθνικών Εκλογών στη Β’ Αθηνών (2004)

Διοικητική Γραμματεία Τομέων Πολιτικού Κόμματος: Οργανωτικού,Αλληλεγγύης, Κινητοποιήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Πολιτικό Κόμμα (1989 – 2012)

Μέλος Δ.Σ. του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (2019-2023)

Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ-ΟΤΕ (1998-2004)

 

ΓΚΑΝΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ - CV

Εργάζεται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους – Δ/νση Οικονομικών Υποθέσεων.

Διετέλεσε Σύμβουλος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

•Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

•Δίδαξε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, στα ΙΕΚ Νέας Σμύρνης,Γλυφάδας, Ζωγράφου, Κερατσινίου, Ακαδημία Πλάτωνος, Μεταξουργείου, ΙΝΕΠ-ΕΚΔΔΑ, ΚΕ.Δ.Β.Μ.ΑΠ. Υπ. Παιδείας, ΤΕΙ Λάρισας (διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων που ξεπερνά τις 1.300 διδακτικές ώρες).

•Απόφοιτος Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α.).

•Διδακτορικό στην Οικονομική Επιστήμη.

•Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Οικονομική.

•Μεταπτυχιακό στην Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο.

•Πτυχίο στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη.

•Πτυχίο στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων.

•Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης.

•Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νομικού Συμβουλίου του Κράτους .

•Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Σπουδαστών Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

 

ΓΚΑΝΤΙΝΗΣ ΦΩΤΗΣ - CV

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Είναι πτυχιούχος προγραμματιστής αναλυτής.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης από την Επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Διετέλεσε Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην Νέα Σμύρνη και μέλος της Γραμματείας αλληλεγγύης τους.

Έχει οργανώσει και δημιουργήσει πολλές κοινωνικές δράσεις όπως συλλογή και προσφορά ρουχισμού και τροφίμων στο ΠΙΚΠΑ , το Χαμόγελου του παιδιού , το Γηροκομείο Αθηνών και σε πολλά άλλα ιδρύματα.

Έχει διατελέσει Διευθυντής σε μία από της μεγαλύτερες εταιρίες εστίασης στην Ελλάδα και σήμερα εργάζεται ως σημαντικό στέλεχος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες υλικών ζαχαροπλαστικής και παραγωγής παγωτού .

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΝΕΣΑ) - CV

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από τα Βουρλά της Μ.Ασίας. Μεγάλωσε στην Άνω Νέα Σμύρνη από το 1986,όπου συνεχίζει και ζεί μέχρι και σήμερα.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι Πειραιά της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται στην ιδιωτική ασφάλιση τα τελευταία 17 χρόνια.

Είναι μητέρα ενός εφήβου που φοιτά σε δημόσιο Σχολείο της Νέας Σμύρνης.

Ενεργό μέλος του Συλλόγου Ν.Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής».

 

ΓΚΙΟΥΡΟΥΝΛΙΑΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚ (ΒΙΟΛΕΤΑ) - CV

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ήρθε στη Νέα Σμύρνη το 1986. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο των υγρών καυσίμων.

Μέλος του Γ’ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης (Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής) από την έναρξη της λειτουργίας του . Εκπρόσωπος των μελών του Γ΄ΚΑΠΗ εκλεγόμενη από την αρχή μέχρι πρόσφατα. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου των ΚΑΠΗ και των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ Νέας Σμύρνης.

 

ΓΚΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - CV

Μεγάλωσε και ζεί στην Νέα Σμύρνη με καταγωγή από τα Ιωάννινα της Ηπείρου.

Ασχολήθηκε με το μπάσκετ στην ομάδα του ΊΚΑΡΟΥ Νέας Σμύρνης.

Είναι επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς.

 

ΓΟΥΡΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - CV

Κατάγεται από τη Σούρπη Μαγνησίας. Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη από το 1993.

Δημοτικός Σύμβουλος από το 2021.

Παντρεμένος με τη Νηπιαγωγό Ασημούλα Καραμπίνη και πατέρας ενός παιδιού, της Κατερίνας, καθηγήτριας Αγγλικής Γλώσσας, κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ειδική Αγωγή.

Εκπαιδευτικός/ τ. Διευθυντής 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης (2007-2021).

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών/ Master Education.

Κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών/ PhD, στην Εκπαιδευτική Διοίκηση.

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων.

Διδάσκων στη Μετεκπαίδευση των Δασκάλων (ΜΔΔΕ), σε Περιφερειακά Εκπαιδευτικά Κέντρα (ΠΕΚ), σε σεμινάρια εκπαιδευτικής διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ), στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτών του Πανεπιστημίου της Πάτρας, σε εκπαιδευτικούς ΟΑΕΔ κ.λπ..

Εισηγητής σε σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες εκπαιδευτικών.

Μέλος Οργανωτικών και Επιστημονικών Επιτροπών εκπαιδευτικών συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων.

Συγγραφέας άρθρων σε εκπαιδευτικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.

Επιμέλεια συλλογικών τόμων, εκπαιδευτικών άρθρων και πρακτικών συνεδρίων.

Μέλος Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΣΕΠΕ) δήμου Νέας Σμύρνης (2011-2013) και (2022-σήμερα).

Μέλος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Νέας Σμύρνης (ΔΕΠ) 2016-2021.

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - CV

Φωτογράφος-φωτοειδησεογράφος (πιστοποιημένη από Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).

Σπούδασε φωτογραφία, διεύθυνση φωτογραφίας, σκηνοθεσία, στην Σχολή Σταυράκου. Το 1997 συμμετείχε στο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας με το ντοκιμαντέρ «Γιώργος Σαββάκης». Το 2012 βραβεύτηκε από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος για την προσφορά της στο Πολιτιστικό Ρεπορτάζ.

Έχει καλύψει τα μεγάλα πολιτιστικά και πολιτικά γεγονότα του τόπου , Φεστιβάλ Αθηνών, Επιδαύρου, Rock-wave, κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις.

Ταξιδεύει για μεγάλα χρονικά διαστήματα και έχει καλύψει τις μεγάλες κινητοποιήσεις του κινήματος ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση.

Περιπλανιέται «στους δρόμους του κόσμου» φωτογραφίζοντας την εξόντωση, την εξαθλίωση, την οργή αλλά και την ομορφιά.

Έχει φωτογραφίσει σε χώρες όπως Μεξικό, Ινδία, Κασμίρ, Λαντάκ, Αίγυπτος, Λιβύη, Αλγερία, Τουρκία, Συρία, Ισλανδία, Γροιλανδία, Νεπάλ. Θιβέτ, Μπουτάν, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Κίνα, Ουζμπεκιστάν, Ιορδανία, Συρία, Ιράκ.

Συνεργασίες: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία, Φεστιβάλ Άργους, Κέντρο Αρχαίου Δράματος Δεσμοί, Θεατρικό Μουσείο, Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πήγασος Εκδοτική.

Δημοσιεύσεις: Ελευθεροτυπία, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Εποχή, Αυγή, περιοδικά ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ, ΕΨΙΛΟΝ, ΣΙΝΕΜΑ, ΔΙΦΩΝΟ, ΗΧΟΣ, Notia.gr.

Εκδόσεις Έργων:

• Εκδόσεις: Δημιουργικό Εργαστήρι, Λιμάνι της αγωνίας,«Πειραιάς. Η πόλη μας» 2002, «Πειραιάς -Μικρό οδοιπορικό στην πόλη μας» 2004, «Βιομηχανικός Πειραιάς – H πόλη μας» 2005.

• Εκδόσεις: Αρχείο κοινωνικών αγώνων. «Οι πολέμιοι της παγκοσμιοποίησης». 2003

Από το Άμστερνταμ και το Σιάτλ μέχρι την Γένοβα και την Κοπεγχάγη.

• Εκδόσεις: Νεφέλη. 2006. «Στάσιμα» – Φωτογραφικό λεύκωμα, φωτογραφίες χορού, από παραστάσεις Αρχαίου Δράματος. Το λεύκωμα συνοδευόταν από έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: «Ο Χορός στο Αρχαίο Δράμα» η οποία παρουσιάστηκε στην Στοά του Βιβλίου από 06-11 / 11/ 2006. Το φωτογραφικό υλικό έχει παραχωρηθεί έκτοτε στο Θεατρικό Μουσείο.

• Εκδόσεις: Μίλητος 2001. «Επίδαυρος, Το Αρχαίο Θέατρο, οι Παραστάσεις του» του Κώστα Γεωργουσόπουλου

• Έκδοση του Ελληνικού Φεστιβάλ 2005. «Φεστιβάλ Αθηνών. 50 χρόνια 1955-2005»

• Ανωση ΑΕ. 2006. «ΡΟΔΟΝ – Live 1987-2005»

• Έκδοση Υπουργείου Πολιτισμού 2007. «Γιάννης Μετζικώφ, costume designe»

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως 01/2023 εργάστηκε ως φωτορεπόρτερ (με σύμβαση μέσω ΟΑΕΔ) στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας από το Δήμο Νέας Σμύρνης με τίτλο Νέα Σμύρνη: ματιές στην πόλη (13/12/22- 10/01/23)

ΓΡΥΠΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - CV

Οικονομολόγος -Λογιστής Φοροτεχνικός Α τάξεως-Μέλος ΟΕΕ

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου-Οργάνωση και Διοίκηση

Τέως Διευθυντικό Στέλεχος Εσωτερικού Ελέγχου και Κανονιστικής Συμμόρφωσης, σε Πολυεθνική Εταιρεία του Χρηματοπιστωτικού Τομέα, με 38 έτη εμπειρία στον Ιδιωτικό Τομέα.

Συνεργάτης-εκπαιδευτής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου Ν.Σμύρνης.

Νεοσμυρνιός με καταγωγή από Σμύρνη, έγγαμος πατέρας τριών παιδιών

 

ΔΕΚΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ - CV

Μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον Ιωάννη Αλεξόπουλο γέννημα-θρέμμα της Νέας Σμύρνης .

Πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος και απόφοιτη ΙΕΚ με ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ.

Ιδιοκτήτρια Κέντρου μελέτης και πρώην στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας.

-Δημοτική σύμβουλος

-Μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ν.Σμύρνης.

-Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης.

-Υπεύθυνη σχολικής κοινότητας το 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης.

-Αντιπρόσωπος της Ενωσης Γονέων .

-Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης (2011-2018).

– Εκλεγμένη παλαιότερα στο Τοπικό Συμβούλιο Βούλας.

-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στον Σύλλογο «Ηλιτόμηνον» για τα πρόωρα μωρά ( 2013-2016)

-Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Ηλιαχτίδα, Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας( 2014-2018).

-Μέλος στην Επιτροπή Ισότητας Φύλων της Νέας Σμύρνης (2017-2022)

-Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Νέας Σμύρνης (2019-2022)

 

ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - CV

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Φοίτησε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή και στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Αποφοίτησε από την Ευαγγελική Σχολή Ν.Σμύρνης.

Είναι ιδιοκτήτης και καθηγητής Κέντρου Ξένων Γλωσσών από το 1991 και ενεργός Συνδικαλιστής από το 2005.

Είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών – Europalso από το 2014.

Μέλος Διοικητικής Επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α) και υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ

Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας ΟΕΒΕΑ και Αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ.

 

ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Έλσα) - CV

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας με βαθμό πτυχίου άριστα.

Απόκτηση του τίτλου ειδικότητας Παθολογίας, μετά από πενταετή εκπαίδευση στην Εσωτερική Παθολογία στα Νοσοκομεία ΓΝΑ «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών» & ΠΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και επιτυχή ολοκλήρωση εξετάσεων.

Μετεκπαίδευση στη Διαβητολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική και στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Nοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ»

Απόκτηση του τίτλου της εξειδίκευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη από το ΚΕΣΥ ( Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας ) του Υπουργείου Υγείας.

Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών με τίτλο Practitioner skills for Eating Disorders and Obesity , που διεξήχθη υπό την αιγίδα του National Centre For Eating Disordes της Αγγλίας.

Διετής φοίτηση του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στην «Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική» των Πανεπιστημίων Camerino και Torino της Ιταλίας.

Απόκτηση του Διπλώματος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική ( Master of Science in Aesthetic Medicine and Therapeutics ) μετά από επιτυχείς εξετάσεις στη Ρώμη.

Πιστοποίηση επιμόρφωσης στο « Health Coaching » από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ( Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ ) του ΕΚΠΑ μετά από εκπαίδευση με τίτλο : « Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας»

Επιμελήτρια Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ( 2010-2014 )

Επιστημονική υπεύθυνη του Τμήματος Διαβήτη-Μεταβολισμού-Παχυσαρκίας της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών ( 2013-2017 ).

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ν. Σμύρνη από το 2006.ψΙατρείο Προληπτικής Ιατρικής, Διαβήτη-Παχυσαρκίας, Αισθητική-Αναγεννητική Ιατρική, Συμβουλευτική Υγείας ( Health Coaching )

Μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών ( ΕΔΕ, ΕΙΕΠ, Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, SAMNAS κ.α. )

Συνδικαλιστική δραστηριότητα : μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαφήμισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( ΙΣΑ ) και εκλέκτορας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ( ΠΙΣ )

Εθελόντρια γιατρός στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Ν. Σμύρνης.

Συμμετείχε σε διαλέξεις ενημέρωσης των μελών των 5 ΚΑΠΗ του Δήμου μας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τις επιπτώσεις στην υγεία μας.

Είναι μητέρα 2 κοριτσιών, η μεγαλύτερη πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Υγείας και νυν φοιτήτρια στην Εργοθεραπεία, η μικρότερη, φοιτήτρια στη Σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ ( Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής )

 

ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ - CV

Γεννήθηκε στην Αθήνα, οι ρίζες των γονέων της και του συζύγου της από την Κωνσταντινούπολη.

Μητέρα 2 παιδιών και Γιαγιά 6 εγγονών.

Εργάσθηκε επί 26 έτη σε μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρία ως υπεύθυνη τμήματος Προμηθειών πλοίων.

Επίσης 6 έτη σε μεγάλο Πρακτορείο Διανομής Τύπου ως υπεύθυνη τμήματος Επιμελητείας.

* Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Ν.Σμύρνης ” Ποιότητα Ζωής”.

* Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης.

* Ερασιτέχνης ηθοποιός & μέλος της θεατρικής ομάδας ” ΤσιπουρART ” .

 

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ - CV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.

Είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής και Βρεφονηπιοκομίας.

Έχει εργαστεί σε κλινικές, σε κατασκηνώσεις, στα δημοτικά Ιατρεία, στα ΚΑΠΗ και στο

«Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ν.Σμύρνης. Τώρα εργάζεται στο «Καλό Σαμαρείτη» με ΑΜΕΑ.

Έχει κάνει σεμινάριο στη Ψυχική υγεία.

Είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΜΑΡΑΔΟΥ - CV

Η Αναστασία Καμαράδου, το γένος Δημητριάδη, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτη του 5ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης. Σπούδασε Ακτινολόγος Ραδιολόγος σε ιδιωτικό κολλέγιο της Αθήνας. Έκανε την πρακτική της στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Άγιος Σάββας. Πρόσφερε εθελοντική εργασία στη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & A. Κυριακού», το Δημοτικό Φαρμακείο και τα Δημοτικά Ιατρεία Νέας Σμύρνης.

Εργάζεται σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Μιλάει αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής.

ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - CV

Ο Γιώργος Καρούμπας γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρρένων Ν. Σμύρνης. (ΛΑΝΣ)

Σπούδασε δημοσιογραφία, επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις, στο κέντρο σπουδών “ΟΜΗΡΟΣ”. Επίσης σπούδασε Ελληνικό Πολιτισμό και Ευρωπαϊκή Τέχνη στο ΕΑΠ.

Εργάστηκε στην ΕΥΔΑΠ. και για αρκετά χρόνια υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, καθώς και αναπληρωτής Γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΥΔΑΠ.

·Πρωτοεκλέχτηκε Δημοτικός Συμβουλος το 1986 με τον συνδυασμό του ιστορικού Δημάρχου Ν. Σμύρνης Μπ. Μπεχλιβανίδη.

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουυλίου τη διετία 1987-1988. Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Νεολαίας και Άθλησης το 1994.Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης 2011-2013. Αντιπρόεδρος της Φιλαρμονικής Ν. Σμύρνης. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου Ν.Σμύρνης, Αναπληρωτής Πρόεδρος 2ου Παιδικού Κρατικού Σταθμού το 1992-1994.

Πρόεδρος 11ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής.

·Μέλος της συντακτικής επιτροπής της τοπικής εφημαρίδας “ΔΗΜΟΤΗΣ”.

·Υποψήφιος Δήμαρχος το 1998, 2002,2006, συγκροτώντας συνδυασμούς με κινηματικά-αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, στους οποίους εντάχθηκαν πολίτες της Ν. Σμύρνης από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα.

Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Συμπαράταξης η οποία στηρίζει και συμμετέχει στο συνδυασμό του Γιώργου Κουτελάκη.

 

ΚΑΣΙΜΗ ΕΛΕΝΗ - CV

Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά.Είναι απόφοιτος της Μέσης Εμπορικής Σχολής. Ήταν ιδιοκτήτρια, για 40 χρόνια, της επιχείρησης DICAS στη Νέα Σμύρνη. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτριο Κασίμη, έχουν μία κόρη και δύο εγγόνια.

Το 1986 εξελέγη, για πρώτη φορά, Δημοτική Σύμβουλος και από τότε, εκλέγεται διαρκώς μέχρι σήμερα. Το 1993-1994 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών, Παιδείας καιΑθλητισμού. Το 1997 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Βιοτεχνών Επαγγελματιών Νέας Σμύρνης (ΕΒΕΝΣ).

Εκπρόσωπος της ΕΒΕΝΣ στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος (ΟΕΒΑ).

Μέλος του Δ.Σ. Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου μας. Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης.

Διετέλεσε Πρόεδρος της 9ης Σχολικής Επιτροπής Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε Πρόεδρος του 1ου Παιδικού Σταθμού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 5ου Λυκείου Ν. Σμύρνης.

Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ (για 2,5 χρόνια).Το 2007 και 2012 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης.

Ιδρυτικό μέλος της ΔΑΚ.ΜΜΕ Ν. Σμύρνης. Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΝΕΤΑ) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αντιπρόεδρος της Τ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. Σμύρνης και Υπεύθυνη Γυναικών.

Εκλεγμένο μέλος της Οικονομικής (Δημαρχιακής) Επιτροπής.

Σήμερα είναι Μέλος του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ Ν.Σμύρνης».

Εκπρόσωπος του Δήμου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης (Κοραή).

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην τρέχουσα θητεία του.

Εθελόντρια στην Οικογενειακή Μονάδα απόρων παιδιών «Άγιος

Πολύκαρπος».

 

ΚΑΣΣΩΜΕΝΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ - CV

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Ν. Σμύρνη με ρίζες από τη Μικρά Ασία. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης το 1987 και σπούδασε πληροφορική και λογιστικά.

Είναι μητέρα του Γιάννη 23 ετών και της Σοφίας 19 ετών, ως μονογονέας.

Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο του συγκροτήματος Νικομηδείας. Από το 2009 έως και το 2017 ασχολήθηκε ενεργά με το Handball του Πανιωνίου και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το άθλημα στη Ν. Σμύρνη.

Εργάστηκε για 21 έτη στον ιδιωτικό τομέα και υπηρέτησε για 10 έτη ως οικονομικό στέλεχος σε μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων.

Το 2011 στρέφεται στις φυσικές θεραπείες και ξεκινάει μία πορεία εκπαίδευσης, σεμιναρίων και συμμετοχών. Ενδεικτικά έχει συμμετάσχει σε Βιωματικό σεμινάριο Ψυχοδράματος στην Ε.Ε.Ο.Α.Ψ. , Βιωματική ομάδα γονέων στο κέντρο πρόληψης “Ήλιος” με την υποστήριξη του ΟΚΑΝΑ , Εκπαίδευση Συνθετικής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, 5ετή παρακολούθηση μονοήμερων μηνιαίων σεμιναρίων και διήμερων συνεδρίων επιχειρηματικότητας – αυτοβελτίωσης. Συμμετοχή και παρακολούθηση στο Διεθνές Συνέδριο “Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών” του Χαμόγελου του Παιδιού υπό την Αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σήμερα έχει μία πολύ καλή εμπειρία και εκπαίδευση σε θέματα συμβουλευτικής, προσωπικής ανάπτυξης και εναλλακτικών θεραπειών. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια ThetaHealing, Integrarion Technique & Reiki Master και εργάζεται με ενήλικες και παιδιά, κυρίως εφήβους.

 

ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - CV

Γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με καταγωγή από τη Σμύρνη. Απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής, Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια Τοπικής Ανάπτυξης στην ΕΕΤΑΑ και συμμετείχε στην εκπόνηση του Τοπικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Νέας Σμύρνης.

Έχει ενεργή συμμετοχή από το 1985 σε Δημοτικές Κινήσεις και Συλλόγους της πόλης μας. Καθηγητής στην ιδιωτική φροντιστηριακή εκπαίδευση-Οικονομολόγος. Εκδότης των τοπικών εφημερίδων ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (1990-1998) και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (2014).

Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 .Μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Γυμναστηρίου (2004-2006), Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος (2007-2014) του του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του Δήμου Ν.Σμύρνης.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (2010) .

 

ΚΑΥΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - CV

Είναι γέννημα θρέμμα Νέας Σμύρνης και πρώην επαγγελματίας αθλητής καλαθοσφαίρισης του Πανιωνίου με συμμετοχές στις ομάδες: ΟΦΗ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΆΛΙΜΟΣ

Κατάγεται από την οικογένεια Καπώνη που όλα τα χρόνια στήριζε και στηρίζει την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Είναι πατέρας 2 ανήλικων τέκνων, της Χριστίνας και του Παρασκευά Μάριου, παντρεμένος με την Χρυσούλα- Σύλβια Αντώναρου την πρόεδρο του ΔΥΑΜΕΑ.

Απόφοιτος Λογιστικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σήμερα είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής.

 

 

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - CV

Γεννήθηκε το 1968 στη Γερμανία με καταγωγή από τα Βουρλά της Σμύρνης και τα τελευταία 20 χρόνια ζεί με την οικογένειά του στη Νέα Σμύρνη.

Μηχανικός Ηλεκτρονικός με πιστοποιήσεις CISCO,MICROSOFT κ.α. Εργάστηκε επί σειρά ετών στον τεχνολογικό τομέα πολύ μεγάλης εταιρείας και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στην εκπαίδευση ως Καθηγητής Πληροφορικής σε μεγάλους εκπαιδευτικούς ομίλους.
Όραμά του μια SMART CITY Nea Smyrni με ψηφιακές ευκολίες για τα Δημόσια έγγραφα ,το parking ,την καθαριότητα κ.α.

Ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΚΑΡΙΕΡΑ Νέας Σμύρνης.

 

ΚΙΚΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ - CV

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Άνω Νέα Σμύρνη την οποία άφησε μόνο για τις μεταπτυχιακές σπουδές και εργασία στο εξωτερικό για 2 χρόνια.

Απόφοιτος με Αριστείο πέρασε στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και έκτοτε παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων, επιμορφώσεων και επιστημονικών συνεδρίων ώσπου να προχωρήσει και ο ίδιος σε εισηγήσεις και δημοσιεύσεις.

Κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στην Ειδική Αγωγή από το University of East London και στην διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας στο University of the West of Scotland.

Ως δάσκαλος έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε Ιδιωτικά και Δημόσια σχολεία στην Ελλάδα, την Κίνα και τη Σκωτία.

Συμμετέχω στους αγώνες του εκπαιδευτικού κλάδου Ποιοτική Δημόσια Εκπαίδευση και έχει συμμετάσχει 2 φορές σε ταξίδια εθελοντικής εργασίας στην Κούβα.

Ως έφηβος συνδέθηκε με το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου όπου πάντα βρισκόταν στην Πρώτη τριάδα των πρωταθλημάτων.

Λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ποδηλάτης, κολυμβητής και εθελοντής αιμοδότης.

 

ΚΟΤΣΑΥΤΗ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - CV

• Γεννήθηκε στην Αθήνα στους Αγ. Αναργύρους και ζει μόνιμα στη Ν.Σμύρνη, πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με διατμηματικές σπουδές στην Ψυχολογία, στην Πολιτιστική διαχείριση και το Μάρκετινγκ.

• Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με πολυετή διδακτική και συγγραφική εμπειρία, εισηγήτρια σεμιναρίων σε Κέντρα δια βίου Μάθησης, μέλος της Ένωσης Εκπαίδευσής Εκπαιδευτών και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

• Πρώην Τραπεζική Υπάλληλος και επί σειρά ετών, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης προσωπικού, σε μεγάλες εταιρείες και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ως Κοινωνιολόγος.

• Παραδίδει μαθήματα ανθρωπιστικών σπουδών και συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

• Ασχολείται με την ζωγραφική και την εικαστική ψυχοθεραπεία και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς Ζωγραφικής, με κοινωνικό σκοπό, από το Υπ. Παιδείας και Πολιτισμού και την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς..

• Παντρεμένη με τον Νεοσμυρνιώτη οικονομολόγο Θοδωρή Κουτσογιάννη, ο οποίος έχει διατελέσει στέλεχος σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών της πόλης μας και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

 

ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - CV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Κατά την παιδική και εφηβική ηλικία υπήρξε αθλητής του Μίλωνα αγωνιζόμενος στην ομάδα του Βόλεϊ. Το 1999 αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

•Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Υπηρεσιών από την Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ίδιου Πανεπιστημίου.

•Είναι υποψήφιος διδάκτορας από το 2020 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα εκπονεί διατριβή με θέμα ‘’Ψηφιακές Τεχνολογίες και Ολοκληρωμένες Επικοινωνίες Μάρκετινγκ’’ στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

•Ερευνητής στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

•Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

•Δραστηριοποιείται παράλληλα στον κλάδο του Τουρισμού από το 2009 ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί κατά διαστήματα και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως στέλεχος καλύπτοντας κυρίως διοικητικές ανάγκες.

•Είναι ενεργός στην ακαδημαϊκή κοινότητα και συμμετέχει σε δράσεις που αποβλέπουν στη ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου.

• Ολοκλήρωσε πρόσφατα μετεκπαίδευση με αντικείμενο την εκπαίδευση ενηλίκων

• Είναι παντρεμένος.

 

ΚΟΥΜΠΗ ΒΕΝΕΤΙΑ - CV

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Νέα Σμύρνη. Κατάγεται από οικογένεια Μικρασιατών που εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1922. Τελείωσε το 7ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης και αποφοίτησε από το 3ο Λύκαιο Νέας Σμύρνης. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πτυχιούχος Ανώτερων Θεωρητικών Σπουδών στη Μουσική. Πτυχία Ωδικής, Αρμονίας , Αντίστιξης και Φούγκας.

C2 ProficiencyCambridge Proficiency / Certificate of Proficiency .Διπλωματούχος Καθηγήτρια Πιάνου και κάτοχος διπλώματος Μουσικοδιδασκάλου.

Εργάστηκε στην ΕΡΤ ως Ειδικός Μουσικός Παραγωγός στο Β΄ Πρόγραμμα και στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ.

Υπεύθυνη Συναυλιών των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός , Καθηγήτρια Μουσικής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Σμύρνης.

 

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΦΩΤΗΣ - CV

Γεννήθηκε το 1963 στην Κωνσταντινούπολη και από το 1977 και ύστερα, με τον ερχομό του στην Ελλάδα, είναι κάτοικος και δημότης της Νέας Σμύρνης

. Έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται στην Πλατεία Σκατζουράκη σε πρατήριο υγρών καυσίμων . Μέλος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

 

ΚΟΥΤΕΤΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - CV

Γεννήθηκε στο Φιλότι της Νάξου και από το 1973 ζεί στη Νέα Σμύρνη. Μητέρα 4 παιδιών. Απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών-Χημικών ΣΕΛΕΤΕ (1977).

Δημοτική Σύμβουλος από το 1998 συνεχώς μέχρι σήμερα.

Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής,

Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 7ου Γυμνασίου.

Αντιδήμαρχος Ν.Σμύρνης(2009). Αντιπρόεδρος (2011-12) και Πρόεδρος (2013-2014) του ΔΣ των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ.

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ - CV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα.

Εργάστηκε επί 26 χρόνια (1992-2018) στην εφημερίδα Η ΑΥΓΗ, καλύπτοντας το δικαστικό ρεπορτάζ, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με τα έντυπα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΜΕΤΡΟ (περιοδικό), τον Ρ/Σ Στο Κόκκινο 105,5 κ.α.

Συνεργάστηκε επί δέκα χρόνια (1992-2002) με μεγάλη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων ως Media Relations Manager.

Συμμετείχε σε συλλογικότητες και κινήματα για την αντιμετώπιση του ρατσισμού, της φασιστικής απειλής, της γυναικείας χειραφέτησης και της οικολογίας.

 

ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ ΖΩΗ - CV

Τέως διευθύντρια Υπουργείου Οικονομικών.

Απόφοιτος Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΛΙΜΑ ΛΕΟΝΙΛΝΤΟ-ΝΤΟΥΑΡΤΕ (ΝΟΝΙ) - CV

Γεννήθηκε το 1956 στο Κάμπο Βέρδε . Ήρθε το 1976 στην Ελλάδα. Ήταν παίκτης του Πανιωνίου με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος (1979).

Διατέλεσε βοηθός Προπονητής στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και διαφόρων ομάδων Β΄και Γ’ Εθνικής και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου.

 

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - CV

Γεννημένος το 1958 στην Βύρωνα Αττικής, από το 1965 είναι μόνιμος κάτοικος Ν.Σμύρνης .

Διατηρεί και μένει στο πατρικό του σπίτι στην οδό Βάρνης 13 .Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Ν.Σμύρνης και είναι γνώστης της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσης.

Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕΙ και παράλληλα είναι προπονητής

αντισφαίρισης ΓΓΑ(GREECE) και πτυχιούχος LTA( ENGLAND ) , καθώς και διατηρεί επιχείρηση

Αθλητικών ειδών.

Εργάζεται στον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 36 συνεχή χρόνια και υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη , διάδοση του ομαδικού αθλήματος τένις στην περιοχή της Ν.Σμύρνης. Εχει αναδείξει αρκετούς ταλαντούχους παίκτες σε ότι αφορά το αγωνιστικό τένις .

Είναι παντρεμένος και έχει ένα υιό που σπουδάζει τώρα φυσιοθεραπευτής στο Πανεπιστήμιο

Δυτικής Αττικής .

 

ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) - CV

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη όπου και διαμένει έως σήμερα Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και πρόσφατα εκλεγμένος ως τακτικό μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του ΠΓΣΣ.

Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Logistics στη σε μεγάλη εταιρεία τρομίφων από τον Απρίλιο του 2019. Επίσης, έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής σε εταιρία παροχής υπηρεσιών Logistics (3PL) καθώς και Διευθυντής Logistics σε εμπορικές εταιρίες.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα (project) όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ως Διευθυντής Logistics του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών (ΟΑΚΑ), τη δημιουργία του νέου Logistics Center του ΟΤΕ ως σύμβουλος Logistics στην OTEplus αλλά και την ανάπτυξη των VLTs για λογαριασμό της ΟΠΑΠ Α.Ε. όπου βραβεύτηκε το 2018 με το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος” Project of the Year 2018.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Logistics του Πανεπιστημίου Πειραιώς, προπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Aberystwyth, Higher National Diploma στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά από το Ελληνοβρετανικό Κολέγιο και μιλάει Αγγλικά.

Επίσης, είναι πιστοποιημένος Logistician σε στρατηγικό επίπεδο από το European Logistics Association (ELA). Είναι αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ΙΛΜΕ) και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Logistics.

 

ΜΑΝΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ - CV

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1998. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Ν.Σμύρνης (Ομήρειο) στο οποίο, ως μαθητής της Γ΄ τάξης, διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου.

Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φοιτητής της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάζεται από τα μαθητικά του χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση των γονιών του καθώς και σε διάφορες άλλες εργασίες κυρίως στον τομέα της εστίασης.

Εθελοντής καθηγητής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Νέας Σμύρνης από το 2019.

Μέλος του ΔΣ του Περιβαλλοντικού συλλόγου Δρυάδες του Νομού Αχαϊας.

Μέλος της θεατρικής ομάδας “Αλληλέγγυοι” του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία σε διάφορα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου.

 

 

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - CV

Κατάγεται από τα Γιάννενα και σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Υπεύθυνος Καθαριότητας στο Δήμο Νέας Σμύρνης (1998-2016).

Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Σμύρνη και για πολλά χρόνια εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες και δύο εγγονές.

 

ΜΑΡΑΜΠΟΤΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΝΟΥΛΑ) - CV

Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη από το 1976. Έχει ποντιακή καταγωγή. Επαγγελματίας στο χώρο της κομμωτικής, διατηρεί κομμωτήριο στην Άνω Νέα Σμύρνη, στην οδό Αρτάκης.

Δίδαξε Κομμωτικής στον ΟΑΕΔ. Διετέλεσε ενεργό μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ανοιχτής Θαλάσσης , του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννηση Διψέλιζας και υπήρξε εθελόντρια Ναυαγοσώστρια σε παιδιά ΑμΕΑ.

Προσέφερε εθελοντικές υπηρεσίες στο Κρατικό Γηροκομείο Πεντέλης και Βριλησσίων. Μητέρα τριών παιδιών.

 

ΜΑΡΚΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - CV

-Δημότης και κάτοικος της πόλης μας από το 2008.Με καταγωγή από την Ήπειρο και συγκεκριμένα από την περιοχή Πωγωνίου. Μεγάλωσε στην γειτονική περιοχή του Αγ.Σώστη,

-Παντρεμένος από το 2009 με την Έλενα Τζόβολου έχουν αποκτήσει και μεγαλώνουν τρία αγόρια, τα οποία είναι μαθητές του 8ου Γυμνασίου (Εστία) και αθλητές του Πανιωνίου και του Μίλωνα.

-Ηθοποιός. Εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής

– Επαγγελματίας ηθοποιός, αριστούχος της Δραματικής σχολής Αθηνών «Γ.Θεοδοσιάδης» το 1998. Από τότε, παίζει συνεχώς στο θέατρο και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες-ηθοποιούς-παραγωγούς-συγγραφείς-εικαστικούς-χορογράφους-μουσικούς.

Έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις στην Επίδαυρο , σε διάφορα κεντρικά και μη Αθηναϊκά θέατρα όπως επίσης και σε κάποια ΔηΠεΘε, με έργα μεγάλων συγγραφέων.

Τον χειμώνα 2023-24 θα παίζει τον «Επιθεωρητή Ιαβέρη» στους «ΑΘΛΙΟΥΣ» του Β.Ουγκό στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος».

Έχει παίξει σε αρκετά σήριαλ όπως στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μαν.Μανουσάκη και στο «Κλεμμένα όνειρα» του Δημ.Αρβανίτη .

Αφηγήσεις, ταινίες, διαφημίσεις, μεταγλωττίσεις συμπληρώνουν το παζλ της καριέρας του στην υποκριτική τέχνη. Έχει βρεθεί αρκετές φορές και στην σκηνή του Άλσους Ν.Σμύρνης σε καλοκαιρινές περιοδείες.

-Αναπληρωτής δάσκαλος Θεατρικής Αγωγής στην α΄βάθμια και β΄βάθμια εκπαίδευση.

-Διατηρεί κατάστημα εστίασης κοντά στην κεντρική πλατεία, σε συνεργασία με τον αδελφό του, Φώτη.

Το 2010,οι δύο τους ανέλαβαν το Κυλικείο του Άλσους. Διατήρησαν την επιχείρηση για 7 χρόνια (μέχρι το 2017)

 

ΜΑΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - CV

Μητέρα 4 παιδιών

. Απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων

. Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

. Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

. Μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης

. Μέλος της Ένωσης Γονέων

 

ΜΑΣΤΡΟΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - CV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη στη περιοχή του Φάρου.

Έγγαμος με την Μαρία Μυλωνά, πατέρας τριών παιδιών, του Βασίλη, της Σαβίνας και της Βαλέριας.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδος και εργάστηκε ως Μηχανικός Παραγωγής σε διάφορα εργοστάσια.

Υπηρέτησε ως Δημοτικός Αστυνομικός στο Δήμο Νέας Σμύρνης από το 2004 έως 2012.

Σήμερα εργάζεται ως Προϊστάμενος του Τμήματος Διυπηρεσιακής Δράσης της ΔΙ.Μ.Ε.Α. του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Από το 2018 διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας με την ιδιότητα του Γεν. Γραμματέα και του Αντιπροέδρου καθώς και μέλος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Σμύρνης

Παράλληλα, είναι έφορος του Πανιωνίου του Τμήματος Βόλεί Κοριτσιών.

Είναι Γεν. Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Νέας Σμύρνης και Ταμίας της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Σμύρνης.

 

 

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) - CV

Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν.Αφρικής και μεγάλωσα στη Λευκάδα όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Τα τελευταία 15 χρόνια ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο Πτυχιούχο Πληροφορικής του ΕΚΠΑ.

Σπούδασε Παιδαγωγικά στη Ράλλειο ΠαιδαγωγικήΑκαδημία Πειραιά. Έκανε μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Έχει Μεταπτυχιακό δΔπλωμα ειδίκευσης στη «Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Τα τελευταία 12 χρόνια υπηρέτησε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης, όπου από το 2017 – 2023 ήταν Υποδιευθυντής.

Τώρα υπηρετεί ως διευθυντής στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης.

ΜΕΗ ΣΤΕΛΛΑ-ΑΝΝΑ (ΣΤΕΛΙΑΝΑ) - CV

εννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη από το 1998 . Ολοκλήρωσε τη φοίτησή της στο 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τις πολεμικές τέχνες (tae kwon do) κατακτώντας χρυσό μετάλλιο (πρώτη Θέση) σε πανελλήνιο πρωτάθλημα

 

ΜΙΝΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - CV

Γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη.

Με καταγωγή από τα Χανιά, ο πατέρας του Νεοσμυρνιός Νικόλαος Μινωτάκης , ανιψιός του μεγάλου μας τραγωδού Αλέξη Μινωτή και της Νεοσμυρνιάς Νινέτας Δαβάκη, κόρης της επί σειρά ετών διατελέσασας Δημοτικής Συμβούλου της Ν.Σμύρνης Νιόβης Δαβάκη, συζύγου του αείμνηστου ήρωα Μανιάτη Πτεράρχου Κωνσταντίνου Δαβάκη.

-Απολυτήριο Δημοτικού και Γυμνασίου (Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης).

–Απολυτήριο Λυκείου (Τοσίτσειο-Αρσάκειο Σχολείο Εκάλης).

– Κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής με Ειδίκευση στον Κλασσικό Αθλητισμό του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α).

-Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην “Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία” της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

-Μετεκπαίδευση και Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή με ειδίκευση στα Άτομα με Προβλήματα Όρασης.

-Μετεκπαίδευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.

-Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σχολής Ικάρων.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Institution d’ Etudes Francophones College (IdEF College).

-Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ).

-τ.Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Πρωτοπορία” του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ).

-τ.Διευθυντής και Καθηγητής των Σχολών Προπονητών Γ’ κατηγορίας Kick-Boxing και Wushu Kung Fu υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

-τ.Διευθυντής μεγάλων Γυμναστηρίων

 

ΜΠΑΪΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - CV

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μεταπτυχιακό στη διαχείριση οικοδομικών έργων.

Εργάστηκε από το 2003 έως το 2010 σε δημόσια έργα, κυρίως του Νοτίου Τομέα Αθηνών και έκτοτε είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα, μελέτη, έκδοση οικοδομικών αδειών και επίβλεψη. Eίναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Έχει μία κόρη.

 

ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ - CV

Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη από το 1980. Μητέρα δυο παιδιών.

Απόφοιτη επαγγελματικού μακιγιάζ της Σχολής Cristi. Εργάζεται στο χώρο της τηλεόρασης και ως freelancer makeup artist τα τελευταία 26 χρόνια.

Σπουδές φωνητικής (Κέντρο Φωνητικής Αγωγής Νάγια Γεωργιου, Φίλλιπος Νάκας, Εθνικό Ωδείο, ιδιαίτερα μαθήματα) και χορωδός στις “Ιωνικές Φωνές” του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Μέλος του Δ.Σ του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, με αρμοδιότητα την εφορία των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Εθελόντρια του υποστηρικτικού και κοινωνικού δικτύου Αμεα-4ΑΜΕΑ στο Πειραιά.

 

ΜΠΑΚΛΑΒΑΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) - CV

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Πήγε σχολείο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Σμύρνης. Απόφοιτος του Λυκείου Αρρένων Ν.Σμύρνης (ΛΑΝΣ) . Μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών .

Από το 1996 δραστηριοποιήθηκε ως Διευθυντικό Στέλεχος επιχειρήσεων στο χώρο των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών.

Στη συνέχεια ανέπτυξε δική του επιχειρηματική δραστηριότητα στον ίδιο χώρο καθώς και στο χώρο της εστίασης.

Είναι η πατέρας μίας κόρης, μαθήτριας στο 4ο Δημοτικό Ν.Σμύρνης

 

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - CV

Γεννήθηκε στον Πειραιά αλλά από το 1987 κατοικεί στην Νέα Σμύρνη όπου και φοίτησα στο 2ο Λύκειο .

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη και είναι πατέρας μιας υπεροχής κόρης .

 

ΜΠΑΡΚΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΕΛΕΝΗ - CV

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Νέα Σμύρνη τα τελευταία 12 χρόνια στο Λογιστικό τομέα και

συνεργάζεται με επιχειρήσεις της περιοχής.

Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση επαγγελματικών εκθέσεων στον κλάδο των logistics και είναι

μητέρα ενός παιδιού.

ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ ΑΛΚΗΣΤΙΣ - CV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1926 και το 1964 με τους διωγμούς την Ελλήνων υπηκόων της Κωνσταντινούπολης. Είναι μητέρα δύο γιων, του Κωνσταντίνου και του Αλκιβιάδη Εσαλμπάλογλου.

Ως ανάπηρη αιμοκαθαρούμενη, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για την αναπηρία και τον αυτισμό (πάνω από 15 χρόνια).

– Συν ιδρύτρια του υπό σύσταση, πολύ σημαντικού για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Νοτίων προαστίων, του Αθλητικού Συλλόγου «Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης-Αναπήρων», ένα όραμα που γίνεται πραγματικότητα.

– Ενεργό μέλος της ομάδας εργασίας «Ορφέας», συμμετοχικής κίνησης για τον Πανιώνιο.

– Εθελόντρια στον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο και συμμετοχή στο μοντέλο οικονομικής ενίσχυσης και διοίκησης, από τη λαϊκή βάση, της ανδρικής ομάδας Volleyball Πανιωνίου

– Συμμετοχή στα Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού και 6ου Γυμνασίου Ν.Σ.

Αντιπρόεδρος Οικονομικών στον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης

Διευθύντρια Ερευνών σε Πολυεθνική Εταιρεία & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - CV

Εργάζεται ως Διοικητικός υπάλληλος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Τα τελευταία 15 χρόνια ζεί στη Νέα Σμύρνη.

•Γεννήθηκε το 1979, η καταγωγή του είναι από το Μαρτυρικό Δίστομο Βοιωτίας. Είναι Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Hellenic Open University (ΕΑΠ).

•Είναι μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης.

•Έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής, σε πολλές ομάδες και συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα Παίδων- Νέων. Έπειτα ανέλαβε ως διοργανωτής για δεκαπέντε χρόνια τη διεξαγωγή του Τουρνουά ποδοσφαίρου «Γ. Δημόπουλος», στο οποίο συμμετείχαν και οι ομάδες της πόλης μας.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) - CV

. Γεννήθηκε το 1967 στην Αργυρούπολη, όπου και τελείωσε το Σχολείο.

. Σπούδασε Γεωλογία και Σεισμολογία στο ΕΚΠΑ.

. Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη 15 χρόνια.

. Είναι παντρεμένος με την Άννα Μπογιατζή και έχουν ένα παιδί 12 ετών, τον Κωνσταντίνο.

. Επαγγελματικά ασχολείται με την Εστίαση, ως Μάνατζερ και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

. Είναι Μέλος του ΑΟΝΣ ο Μίλων, όπου εθελοντικά προσφέρω τις υπηρεσίες του ως Έφορος στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, και ως μέλος της Διευρυμένης Επιτροπής Μπάσκετ του Συλλόγου.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) - CV

-Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, με καταγωγή από τα Ιωάννινα και την Κωνσταντινούπολη.

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

-Είναι πτυχιούχος Ιδιωτικής Σχολής στις Δημόσιες Σχέσεις και Marketing.

-Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

-Έχει εργαστεί ως στέλεχος πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στα τμήματα Διοίκησης.

-Εργάζεται ως Πολιτική Υπάλληλος, Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας στο ΥΠΕΘΑ.

-Έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις και έχει διοικητική επάρκεια σε θέματα δημόσιας διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

-Είναι εθελόντρια και μέλος σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις με δράση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και διάσωσης πολιτιστικής κληρονομιάς.

-Είναι ενεργό μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Αδελφότητας Φωτεινού Ιωαννίνων.

-Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου (2015-2018) και του 2ου Γυμνασίου «Ομήρειο» Νέας Σμύρνης (2019-2021).

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΝΤΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΙΝΗ) - CV

Γεννήθηκε στην Αυστραλία από γονείς μετανάστες. Σπούδασε νηπιαγωγός. Από το 1980 που επέστρεψε στην Ελλάδα σπούδασε και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Εκλέχτηκε στο 3ο Συνοικιακό Συμβούλιο Ν.Σμύρνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 4ου Νηπιαγωγείου, μέλος των ΔΣ των Συλλόγων του 5ου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και διετέλεσε μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

 

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΗΣ - CV

Γεννήθηκε και μένει στη Νέα Σμύρνη

Πτυχιούχος της Σχολής δημόσιας διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Εργάστηκε 18 χρόνια στον Τουρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών.,

Μέλος του ερασιτέχνη Πανιωνίου

Διαχειριστής της σελίδας Πανιώνιος Fans

 

 

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΑΝΑΗ - CV

Γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζεί στη Νέα Σμύρνη από γονείς Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Φυσικοθεραπεία . Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Είναι αθλήτρια στίβου με την ομάδα του Πανιωνίου στους δρόμους ταχύτητας (100m). Ασχολείται ενεργά με την προστασία και την φροντίδα των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων .

 

ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ - CV

Γεννήθηκε στα Χανιά (Κίσσαμος) όπου και έζησε τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια του. Έκτοτε είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Σμύρνης. Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Δημοτικός Σύμβουλος το2014-2019.

Υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πρωτοβάθμιας.

Από το 2014 Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης.

Ξεχωριστή τιμή η αναγόρευσή του από το Εθνικό Ίδρυμα ΕΛ. Κ. Βενιζέλος σε Μεγάλο Δωρητή το 2023. Ευχαριστήριες επιστολές από : Μουσείο Μπενάκη, Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ», «ΕΣΤΙΑ» Νέας Σμύρνης, «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ» από το Μουσείο Ιστορίας Πυροσβεστικού Σώματος.

Μέλος του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ». Κάτοχος δυο Ελληνικών και ενός Ευρωπαϊκού Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας.

ΠΟΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - CV

Σύμβουλος πληροφορικής και νέων τεχνολογιών.

Εργάζεται στον χώρο της πληροφορικής πάνω από 30 χρόνια έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οργάνωσηκαι επίλυση ψηφιακών προβλημάτων που μπορεί να απασχολήσουν εταιρείες και οργανισμούς.

Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά .

Διετέλεσε εκπρόσωπος γονέων Παιδικών Σταθμών ΚΚΠΑ της Ν.Σμύρνης , την περίοδο 2015.

 

ΠΟΛΥΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗ ΦΑΝΗ - CV

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στη Νέα Σμύρνη το 1977.

Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας

Εκλέχθηκε στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ου ΓΕΛ Ν.Σμύρνης. Διετέλεσε Μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Σμύρνης. Προσέφέρε εθελοντική εργασία στο 8ο Νηπιαγωγείο , 1ο Δημοτικό –Γυμνάσιο και Λύκειο από το 2006. Εθελόντρια στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1990 ως διερμηνέας-ξεναγός.

Παντρεμένη και μητέρα των δίδυμων κοριτσιών της Ζωής και της Κωνσταντίνας-Κουκουνασούλη.

 

ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - CV

Γεννημένη στην Αθήνα το 1978. Κάτοικος Νέας Σμύρνης

Πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Κάτοχος διπλώματος Αγγλικής και Ιταλικής Γλώσσας

Υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς από το 2004 έως το 2014.

Αθλήτρια πετοσφαίρισης επί μακρά σειρά ετών (ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΟΝΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ)

Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΓΑΝΣ) « ΙΡΙΣ» στη θέση του αποβιώσαντος στελέχους του Συνδυασμού μας και τ.Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ

Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών

Πρώην Γραμματέας του Δ.Σ στο Σύλλογο Γονέων του 5ου Νηπιαγωγείου (Οδ.Βελισαρίου)

 

 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - CV

Γεννήθηκε το 1976 στη Νέα Σμύρνη όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Τα σχολικά του χρόνια πήγε στο 4ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης όπου και διετέλεσε Πρόεδρος του 15 μέλους συμβουλίου για 2 έτη.

Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης και έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Όμηρος με τον τίτλο σπουδών Multimedia Designe r& quot.

Έχει εργαστεί σε αρκετές επιχειρήσεις και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος σε pet shop

 

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - CV

Γέννημα- θρέμμα Νεοσμυρνιός. Οι γονείς του κατάγονται από τη Μικρά Ασία ,είναι από τις πρώτες οικογένειες Μικρασιατών που κατοίκησαν στη πόλη μας.

Απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας(Α.Β.Σ.Θ)με ειδικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ.

Διετέλεσε Ανώτατο Στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Μέλος του Δ.Σ επι σειρά ετών του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ο.Ν.Σ «Ο ΜΙΛΩΝ» και συμμετέχων στο προεδρείο του Συλλόγου.

Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ).

Έγγαμος με δυο παιδιά.

 

 

ΣΩΖΟΣ ΗΛΙΑΣ - CV

Κατάγεται από την Ήπειρο και έχει μεγαλώσει στη περιοχή του Φάρου στην Άνω Ν. Σμύρνη όπου συνεχίζει και ζει με την οικογένεια του. Είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια Τσάντζιου και έχουν τρία παιδιά.

Πρόεδρος των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο του συγκροτήματος Νικομηδείας

Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου Ν. Σμύρνης

Αντιπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής

Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου “Φάρος Νέας Σμύρνης”

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου « Η ΤΙΤΑΝΗ» και ήταν αντιπρόσωπος στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδας

Υπήρξε αθλητής στην ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα στα τμήματα υποδομών και παραμένει μέχρι σήμερα ενεργό μέλος του Συλλόγου

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Το 2014 και το 2019 συμμετείχε στις Περιφερειακές Εκλογές στο Νότιο Τομέα Αττικής με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού και στη συνέχεια για 2 χρόνια ήταν μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης στην Περιφέρεια Αττικής.

Έχει αποκτήσει πτυχία στον Προγραμματισμό & Ανάλυση Η/Υ (Control Data Ins. Greece 1990) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΕΑΠ 2007), επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε διάφορους τομείς: Επενδυτικές Στρατηγικές σε Ομόλογα και Συνάλλαγμα, Auditing ISO 9000:2000, Leadership and Communication, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Φωτοβολταϊκά στις Στέγες κ.α

Περισσότερο από 20 χρόνια εργάστηκε ως στέλεχος πωλήσεων εταιρειών Πληροφορικής και Τεχνολογίας καθώς και σε εταιρείες με Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα ως υπεύθυνος ISO.

Από το 2010 είναι Επαγγελματίας Trader στις Διεθνείς αγορές σε Χρηματιστηριακούς δείκτες, Εμπορεύματα και είναι πιστοποιημένος από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την επαγγελματική επάρκεια (α2) λήψης και διαβίβασης εντολών σε παράγωγα προϊόντα.

 

ΤΑΛΑΜΟ ΡΟΖΑΝΑ - CV

Σπούδασε στο Hellenic American Union τμήμα Αγγλικών Proficiency

Απόφοιτη του Athens Synthesis Center, τμήμα Συμβουλευτικής – Ψυχολογίας.

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αγγλίας ‘The Open University Walton Hall Milton Keynes’, τμήμα Ψυχολογίας

Απόφοιτη του 6ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης

Σήμερα εργάζεται στον τομέα της Οργάνωσης ταξιδιωτικών λειτουργιών – Freelancing , Excursions,

Greece. (Intercruises Shoreside &Port Services)

Διετέλεσε υπάλληλος Γραμματειακής Υποστήριξης σε Δικηγορικό Γραφείο με εξειδίκευση στο Ναυτικό και Εταιρικό Δίκαιο.

Εργάστηκε ως Υπεύθυνη επικοινωνίας και marketing σε χώρο εστίασης.

Διετέλεσε Υπάλληλος στη Διεύθυνση Προστασίας και Ελέγχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και Ανακύκλωσης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

ΤΖΑΝΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - CV

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1965. Από την παιδική του ηλικία αγωνίστηκε στο άθλημα του μπάσκετ με την ομάδα του Μίλωνα.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης απασχόλησής του με τον αθλητισμό, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Φυσικής Αγωγής ενώ ως αθλητής έχει διακριθεί με τα χρώματα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου.

Με το τέλος των σπουδών του εργάσθηκε στον Μίλωνα σαν προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ καθώς και βοηθός-γυμναστής στην ανδρική.

Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα επέστρεψε στον Μίλωνα, το 2013 έως και σήμερα, δημιουργώντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα Γυμναστικής στην προσχολική ηλικία, με την ονομασία «Πρόγραμμα Κινητικής Αγωγής».

Τα δέκα(10) αυτά χρόνια τον εμπιστεύτηκαν τον Μίλωνα, Γονείς και επίδοξοι αθλητές, πάνω από 1.500 οικογένειες.

Σαν εξέλιξη του Προγράμματος Κινητικής Αγωγής στον Μίλωνα, δημιούργησε το τμήμα «Γυμναστική για Όλους», άθλημα αναγνωρισμένο από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

 

ΤΡΑΧΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - CV

Γεννήθηκε το 1976 και ζει στη Ν.Σμύρνη.

Ολοκλήρωσε την Δευτεροβάθμια Ε3κπαίδευση από το 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΠΑΒΛΟΦ της Αγίας

Πετρούπολης .

Μέλος του 1ου Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Εθελοντών Ιατρών.

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΝΠ Εθνική Στέγη.

Μέλος του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σμύρνης «Η Μαύρη Θάλασσα».

Διατηρεί από το 2005 οδοντιατρείο στο κέντρο της πόλης.

Έχει δύο γιους τον Γιώργο και τον Νίκο.

 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ - CV

Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη ΛΑΝΣ το 1981 και κατόπιν από τα ΚΕΤΕ της Εστίας, τμήμα Ηλεκτρονικών, με υποτροφία.

Είναι ιδιοκτήτης της αθλητικής ιστοσελίδας panioniaidea.gr που ασχολείται κατ’αποκλειστικότητα με τα θέματα του Πανιωνίου και της Πανιώνιας οικογένειας.

Από μικρός ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό συμμετέχοντας σε τμήματα στίβου (800 μ και 1500 μ) με προπονητή τον Σταύρο Τζιωρτζή. Βραβεύθηκε το 1999 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο με το Μετάλλιο του Αστυνομικού Σταυρού.

Εργάζεται ως τεχνικός σε τηλεοπτικό κανάλι. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

 

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - CV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη από γονείς Νεοσμυρνιώτες.

Αποφοίτησα από το 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

Αποφοίτησε σαν Γεωπόνος από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΚΡΗΤΗΣ.

Από μικρή ηλικία μέχρι σήμερα ασχολείται με τα φυτά και εργάζεται στον

τομέα της διαμόρφωσης πρασίνου και άλλων Γεωπονικών κλάδων.

 

ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ - CV

Γεννήθηκε το 2001 και ζεί στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε στο 12ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης και στο 4ο Γυμνάσιο Λύκειο Ν.Σμύρνης.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εκπαίδευσης και συγχρόνως σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκά ζητήματα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.

Υπήρξε αθλητής του μπάσκετ στην ομάδα Αρμενική .

Κατέκτησε τον τίτλο του Πανελληνίου πρωταθλητή στο καράτε .

 

ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ) - CV

Κάτοικος Νέας Σμύρνης για περισσότερα από 56 ετη.
Αποφοίτησε από το 7ο λύκειο πλατεία Νέας Σμύρνης και συνέχισε τις σπουδές της στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και έγινε διπλωματούχος οικονομικών με έπαινο.
Είναι δημόσιος υπάλληλος και μέλος Ένωσης Ποντίων με καταγωγή από τον Πόντο.
Παντρεμένη 25 χρόνια με τον Παναγιώτη Σταματόπουλο και είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ και τα κακοποιημένα παιδιά καθώς επίσης δραστηριοποιείται στους συλλόγους Ελπίδα και ΑΜΕΑ ΕΤΕ

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - CV

Ο Δημήτρης Φερεντίνος είναι Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης.

Έχει πτυχία σε διάφορα επιστημονικά πεδία, όπως:

•Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

•Πτυχιούχος Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

•Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

•Πτυχιούχος Μαρασλείου Διδασκαλείου Τμήμα Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης.

•Υπηρέτησε ως Διευθυντής στο 6ο και στο 12ο Δημοτικό της Νέας Σμύρνης καθώς και στο 10ο Παλαιού Φαλήρου.

•Είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Ν. Σμύρνης “ο Αχελώος”.

•Είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ν.Σμύρνηςκαι του Σχολικού Συμβουλίου του 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης.

•Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Ρουμπίνη Γιαννέα και έχουν δύο παιδιά, τη Μαρία και το Θοδωρή.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - CV

Τραπεζική υπάλληλος επι σειρά ετών. Διευθύντρια για πολλά χρόνια καταστημάτων Τραπεζών και στη Ν.Σμύρνη.

Απόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Ν.Σμύρνης.

Προπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Τραπεζική Επιστήμη, Ινστιτούτο

Τραπεζικών Σπουδών (ΣΤΕΠ), Αθήνα

Διετέλεσε Διευθύντρια Πωλήσεων σε Ιδιωτική εταιρεία εισαγωγής Η/Υ

Εργάστηκε στον ΟΠΑΠ

Εργάστηκε ως Καθηγήτρια μουσικής στο Ωδείο Αττικής

Έχει λάβει επαγγελματικές πιστοποιήσεις, γνωρίζει αγγλικά και ασχολείται με την μουσική (ακορντεόν, αρμόνιο) και την ζωγραφική .

ΦΡΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - CV

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ , Καθηγητής φυσικής αγωγής. Άδεια Ασκήσεως επαγγέλματος ως προπονητή τζούντο από την Γ.Γ.Α

Υπεύθυνος προπονητής τζούντο όλων των τμημάτων από το 2006 έως και σήμερα στο ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία Νέα Σμύρνης: 1ο ,6ο, 9ο, 10ο και 12ο (από το 2008 έως και το 2011).

Προπονητής τζούντο στο πρόγραμμα Αθλοδιακοπών Νέας Σμύρνης επί 17 συνεχόμενα έτη (από το έτος 2005 έως και σήμερα).

Προπονητής τζούντο στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Γ.Σ. από το 2000 έως το 2005.

Προπονητής αθλοπαιδιών στους Δήμους Νέα Σμύρνης , Αθηνών, Αγίων Αναργύρων και Αγίου Δημητρίου από το 2000 έως το 2015. Γυμναστής στην ΕΡΤ μέσω Γ.Γ.Α. 2004 έως και το 2006.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας από το 2007 έως και το 2008.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Αθλητικό Λύκειο ΤΑΔ-ΕΤΑΔ Νέας Φιλαδέλφειας από το 2007 έως και το 2009.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τζούντο στα Τοσίτσεια και Αρσάκεια Δημοτικά και Γυμνάσια Σχολεία από το 2006 έως και σήμερα.

– Πρωταθλητής Ελλάδος 1987-2003 καθώς και μέλος της Εθνικής Ελλάδος επί σειρά ετών με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στο τζούντο.

– Το 2006 πρωτοστάτησε στην δημιουργία του τμήματος τζούντο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ. Οι ι ομάδες του πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις κατακτώντας Πανελλήνια και Διεθνή μετάλλια και Κύπελλα για τον σύλλογο μας ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. Πολλοί από τους αθλητές των τμημάτων του στελέχωσαν με επιτυχία την Εθνική μας ομάδα τζούντο.

– Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Σμύρνης.

ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ - CV

. Γέννημα – θρέμμα Νεοσμυρνιά με ρίζες από Κρήτη

και Πόντο με σπουδές στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών στη

νοσηλευτική και στην οικονομία.

-Εργάζεται ως Υπάλληλος γραφείου και είναι Ραδιοφωνικός παραγωγός στο NStv

με εμπειρία στην επικοινωνία

-Διατελεί ενεργό μέλος της Ένωσης Κρητών Ν. Σμύρνης, του Συλλόγου Ποντίων

Καλλιθέας, της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Ν. Σμύρνης και της Θεατρικής

ομάδας Π. Φαλήρου

-Προσφέρει εθελοντικό έργο στην ενορία των Αγίων Αναργύρων Ν.Σμύρνης και στη

Ένωση Φυσικών

 

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - CV

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Νέα Σμύρνη

– Φοίτησε στο δημοτικό «Χρυσόστομο Σμύρνης» & στο «Ομήρειο» Γυμνάσιο-Λύκειο Ν. Σμύρνης

– Σπούδασε Οικονομολόγος και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

– Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά

-Είναι Διευθυντής Τραπέζης σε κατάστημα του  Παγκρατίου με 20ετή τραπεζική εμπειρία

-Πατέρας δυο δίδυμων  παιδιών   4 ετών.

– Ασχολείται με τα κοινά από το 2014 με την Παράταξη «Ποιότητα Ζωής» και είναι Ταμίας του Συλλόγου Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής» από την ίδρυσή του (2015).

 

ΨΑΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - CV

Κατοικεί στη Ν. Σμύρνη.

Σπούδασε εργοδηγός-ηλεκτρολόγος-εγκαταστάτης.

Εργάστηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο-Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης ως ηλεκτρολόγος-συντηρητής.

Διετέλεσε συνδικαλιστής και εκ της επαγγελματικής θέσεως του είχε συνεργασία με όλους τους Αθλητικούς Σλλόγους της Ν. Σμύρνης και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και με όλες τις Ομοσπονδίες στα πλαίσια σημαντικών ελληνικών και διεθνών διοργανώσεων.